• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysiron

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
18
4
1
34
Arkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim yardıma ihtiyacım var. 1 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz ama maalesef nasip olmadı. Şimdi adetime 4 gün var. Dün belim ağrıyordu bacağıma vurdu ağrısı. Gece de çok az kanamam oldu. Sonra kesildi. Bugün de akşama doğru tekrar biraz kanamam oldu. 3-4 gün önce göğsüme birşeyler batıyor gibi acıyordu. Test yaptım ama bir tanesi silik çizgi çıktı geri kalanlar hep negatif. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Yaşayan var mı aranızda :cry:

Yerlesme kanamasi genelde acik pembe yada acik kahverengi renkte oluyormus..adet kanamasindan farkli ama adetine 4 gun varsa adet oncesi sendromlarda olabilir en iyisi adetin gecikirse test yaptir insallah hamilesindir bende 7 aylik evliyim bizde istiyoruz ama nasip olmadi daha Allah isteyen herkese nasip etsin insallah hayirliisyla

Yerlesme kanamasi genelde acik pembe yada acik kahverengi renkte oluyormus..adet kanamasindan farkli ama adetine 4 gun varsa adet oncesi sendromlarda olabilir en iyisi adetin gecikirse test yaptir insallah hamilesindir bende 7 aylik evliyim bizde istiyoruz ama nasip olmadi daha Allah isteyen herkese nasip etsin insallah hayirliisyla
Aminn canım inşallah 😔 her ay kendimi dinlemekten hasta olucam herhalde

Canim ayni durumdayim 9-10 gün ar üc gündür akintili acik renk kanamam oldu bügünde kahverengine dönüstü günde iki üc kez yasiyorum silince. Anlamadim eger devam olursa pazertesi doktora gitmeyi düsünüyorum

bende ayni sekilde adetime 1 hafta varken kahverengi leke geldi ertesi gun hafif pembe geldi simdi adetime 6 gun var az az kahverengi leke geliyor erken gebelik testi aldim.. cunku normal adetime hic benzemiyor ve hic agrim yok cok az da geliyor

Back