Yerleşme kanaması

Aasddgghtyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
49
16
3
27
Kızlar benim adetim normalde 27 28 günde bir olur dün 25. Günümde kahverengi çizik çizik lekelenmem oldu sonrasında çok az daha kahverengi geldi idrar yaptıkça açık pembe lekelenme az az oluyo 1 2 saat önce açık pembe büyük bi leke geldi kan gibi sonra tekrar aynı az az var yok arası pembe lekelenmeye döndü böyle bişey yaşayan var mı aranızda

Muhtemelen yerlesme kanamasi kuzum adetin gecerse test yaptir

Kızlar geçen ay ilk aşılamamı oldum tutmadı adet oldum. Ve bu ay ki adetimden bugün geldi 28 gunde olurum diye beklerken 22 gün oldum erken yani. Ama pembe kırmızı ve kahverengi geldi sizde yerleşme olabilirmi adet ağrısı belim flan çok agriyor

Test yaptın mi bende de aynı belirtiler var 2 gündür kahverengi çizik cizikti az önce peceteye açık pembe leke geldi bat yarın

Bence bi hastahane kontrolune gidin lekelenmeler gebelikte yerleşme lekesi de düşük belirtisi de oluyor ben 2 aylıkken o sıkıntıyı yaşadım açık lekeler düşük tehlikem vardı ilaçlarla hastanede yatmayla düzeldi çok şükür simdi 4 aylık oldu umarım birşey yoktur ama yine de kadın doğuma gorunun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…