Gebeliğe Hazırlık Yerlesme kanamasi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Layla00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
11
0
1
38
Merhaba
ben 9 yil Doğum kontrol hapı kullandım. 23. 7 biraktim yarida hapi yani 5 adetini yutmadim. Haliyle 27.7 regl oldum. Takvimin hesabına gore 6-12 arasi doğurganlık dönemi gösteriyor. Yine takvimin hesabina gore 21.8 regl olmaliydim ama bunlar hap kullandigimi hesaplayarak cikarilan sonuç programda hapdan once düzenli adet görürdüm her ay.erken gebelik testi yaptim negativdi. Asiri karnimda şişkinlik arada bi sanci geliyor. Uzerine karnimin yatamiyorum bi sure sonra baski yapiyo. Bugün iki gündür Koyu krem renginde ve dun grikahve renginde akinti oldu. Günde bi kere oldu bidaha yok. Yerlesme kanamaai dedikleri olabilirmi?

Merhabalar şu anda ben de aynı durumdan muzdaribim. Nette yaptığım araştırmalara göre yerleşme kanaması pembe yada kahverengi şekilde geliyor ve akıntı şeklinde oluyormuş. Benim de dün açık kahverengi bi lekelenmem oldu. Sonrasında yoğun akıntı şeklinde devam etti ve şimdi tekrar lekelenme şekline döndü. Yerleşme kanaması maksimum 3 gün sürermiş, bekleyeceğiz mecbur

Adetine kaç gün kaldı? O programlara bence itibar etme sonuçta hormonlar alarmlı saat değilki her ay aynı günde olalım
Yumurtlama herşeyden etkilenebilir sen bide daha önce ilaç kullanmışsın vücudun ilaç etkisini atması lazım
Ben yerleşme kanaması yaşadım ama adetimin 34.gününde gelmişti ve kıpkırmızı renkteydi peçeteye 2 defa gelip kesilmişti yani 1 günde gördüm adet sandım ama gelmedi hamileymişim

Peki kanamanız olduğunda adet agrısı gibi bi agrınız oldu mu acaba? Benim normal de belim de ve karnım da ilk gün ağrılarım olur. Zaten adet gelmeden önce agrımdan anlarım geleceğini. Ama bu defa hiçbişi hissetmedim

Olmadı canım ağrısız kan geldi
adet oldum sandım ama ertesi gün baktım devamı gelmiyo belki gelir diye 4 gün bekledim yok test yaptım kopkoyu çift çizgi çıktı. Ama adet olacakmış gibi ağrılarda olabilir hamilelikte o da oluyor
Hiç ağrı olmayadabilir... lekelenme az miktarda gelip arkası gelmezse muhtemelen hamilesindir eğer bi hastalık yoksa tabi ama lekeden sonra en geç 1-2 gün içinde adetin gelmesi gerekir normalde
Kaç gün gecikmen var?

Aslına bakarsınız henüz 4 gün var adetime. Geçen ay doktora gittiğim de herhangi bi kist falan yoktu ve vajinal muayene oldum. Bi hastalık olsa görülürdü sanırım. Ve evde ovülasyon testim vardı, yakınımda nöbetçi eczane olmadığı için bi onla yapayım dedim. Ovülasyon ile hamile olduğunu öğrenenlerde varmış sanırım. C çizgisi koyu t çizgisi silik çıktı. Adet oluyor olsam silik çıkmaması mı gerekiyordu acaba? Heyecanlandım şu an

hamile olunca t cizgisi cok koyu cikiyor.

Malesef T çizgisinin koyu çıkması lazım
İdrarda lh herzaman olduğu için silik çıkması normal ama illa koyu çıkmadı diye bu hamilelik olmadığı anlamına gelmez beklemek gerekiyor döllenme oldunca rahme yerleşmesi zaman alıyo sonuçta daha adet zamanında gelmemiş
Hayırlısı olur inşallah

Kizlar reglime 4 gun var oglen kahverengi akinti geldi orucluydum onu da bozdum peceteyle baktm devamina vardi ha dedim erken geldi regl cunku yumurta takibi yapamadm.nornalde zamaninda gelir ekstrim bir durum yoksa . Saatlerdir wc ye gdip geliyorum tik yok oructa gtti hay allah im smdi bicak gb kesildi imkan vermiyorum hamilelige bencr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…