Yerleşme kanaması ?

mrymrymry1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
4
3
1
32
Arkadaslar selam,
Yerleşme Kanaması(implantaston kanaması) hakkında yardıma ihtiyacım var Adet olmama daha 5 gün var hiç erken adet olduğumu hatırlamıyorum. Ama okuduğum yorumlarda lekelenme şeklinde olduğu yazmakta benim bu şekilde değil. Adet gibi yoğun olup hamile olan ya da konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Merhaba canım rengi açık pembemsi veya kahvrengiye yakın olur. Adet kanı gibi pıhtılı olmaz. Ben bunu biliyorum ama adet kanı gibi yoğun olduğunu hiç duymadım. Hatta bazen sadece peçeteye sildikçe gelir bazen de çamaşıra bir iki damla leke şeklinde gelir

Pıhtı yok. Başta kahve leke gibi geldi sevindim sonra yoğunlaşınca acaba adet mi oluyorum dedim. Hiç bilemedim adet olmadan önce hep hissederimde aslında. Böyle beklemek çok zor

Yaklaşık bir haftadır bende aynı durumdan muzdaribim. Adet günümden iki gün öncesi kahverengi lekelenmeler yaşadım adet kanamasına dönüşmedi bir ara kesildi adet olamayınca test yaptım pozitif çıktı ama lekelenmelerim kesilmedi bazen peçeteye sıvı şekilde gelirken bazen hiç gelmiyor arada ağrımda oluyor yerleşme kanaması dedikleri tam olarak böyle bişey mi yoksa beklemeden doktora tekrar gitmeli miyim?

Siz bence adet bitiminde gidip bir kan testi yaptırın ne olur ne olmaz

1. 8 inde regli tarihim arkadaşlar 1 inde kırmızı kan geldi cok az ağrılı regli oldm sandm snra kesildi 2 şubatt gün içinde kahve lekelenmelerim oldu bugün sabah baktım yok kesildi bugün test alıcam 10 11 gibi yapıcam ama şuanda cıkmaz gibi 5 gün var reglime yada adetem önemi çekildi kafam karıştı yerleşme kanamasımı yoksa regli olucakmym

Merhaba canım sanırım yerleşme kanaması sayesinde gebe olduğunu anlamışsın..Benimde reglime 3 gün var dün gece bikaç damla akıntıyla birlikte kahverengilik gördüm bende adet oldum sandım ama sabah hiç bişey yoktu bugünde akıntım var ama çok azıcık ta pembelik var test yapmalımıyım sen süreci nasıl takip etmiştin

Adet olduğu halde hamile olduğunu ögrenen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…