Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah. Ben hala bilmiyorum yerleşmek mydi yoksa Başka bir şey mi
Bende de aynısı oldu.. yumurtlamadan 2-3 gün sonra pembemsi bi kanama geldi.. sizin yazınızı okuyunca benimkine benzettim.. test falan bişey yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum.. Siz de bişey çıktı mı sonrasında

[dbekliQUOTE="Melbety, post: 57719731, member: 913572"]Bende de aynısı oldu.. yumurtlamadan 2-3 gün sonra pembemsi bi kanama geldi.. sizin yazınızı okuyunca benimkine benzettim.. test falan bişey yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum.. Siz de bişey çıktı mı sonrasında[/QUOTE]
Bekliyorum bir umutla İnşaAllah hamilesinizdir

Bekliyorum bir umutla İnşaAllah hamilesinizdir [/QUOTE]
Meraktan erken gebelik yaptım şimdi ama bişey çıkmadı

baya olmuş siz yazmayalı hanımlar bende polip var rahimde et beni gibi birşey gecikme yapıyor diye biliyorum ama bir türlü adet olamadım, adet olma zmanımda çok ama çok az açık kahve akıntı geldi, hala gelen giden yok 10 gün olcak nerdeyse. test falanda yapmadım çünkü benim için çok enteresan olacak hamile kalırsam :) bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…