adetten 1 gün önce yerlşme knması olur mu normalde bnm hep 4-5 gün gecikirdi test yapmıştım negatif çıktı açık pembe renk çok kasık ağrım olmadı adet olurken ağrım olurdu normlde acaba bu norml adet kanaması mı yoksa yerleşme kanaması mı?
Adet pembe başlamaz. Ama bu kadar geç yerleşme de olur mu bilemedim. Yumurtlama takibi yapmıyor muydun?adetten 1 gün önce yerlşme knması olur mu normalde bnm hep 4-5 gün gecikirdi test yapmıştım negatif çıktı açık pembe renk çok kasık ağrım olmadı adet olurken ağrım olurdu normlde acaba bu norml adet kanaması mı yoksa yerleşme kanaması mı?
Adet pembe başlamaz. Ama bu kadar geç yerleşme de olur mu bilemedim. Yumurtlama takibi yapmıyor muydun?
Adet oldum sanırım ya yoğun gelmye bşldıAdet pembe başlamaz. Ama bu kadar geç yerleşme de olur mu bilemedim. Yumurtlama takibi yapmıyor muydun?
Yoğun gelmye bşldı artık adet oldum sanırımKan testi yaptır canım kesin sonuç
Hayırlısı olsun. Yerleşme olsaydı artmazdı.Adet oldum sanırım ya yoğun gelmye bşldı
Ne güzel sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah. Ben hala bilmiyorum yerleşmek mydi yoksa Başka bir şey miBen yerleşme dün yaşadım . Hasta olacak gibi ağrı oldu bir iki damla kahverengi kan geldi ve sonra ağrım kesildi akşam test yaptım çift çizgi çıktı. Tahlil yaptıramadım henüz
Allah razı olsun inş şu an hiç bir şey hissedemiyorum doktora gitmeden sanorım ne olduğunu anlayamayacağımNe güzel sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah. Ben hala bilmiyorum yerleşmek mydi yoksa Başka bir şey mi
O yerleşme değildir üstüne görmedir. İmkanı yok aynı gün testte çıkmasının.Ben yerleşme dün yaşadım . Hasta olacak gibi ağrı oldu bir iki damla kahverengi kan geldi ve sonra ağrım kesildi akşam test yaptım çift çizgi çıktı. Tahlil yaptıramadım henüz
Belki de öyledir bilmiyorum sonuç olarak o çift çizgiyi gördümO yerleşme değildir üstüne görmedir. İmkanı yok aynı gün testte çıkmasının.
Sağlıklı bi hamilelik olur da sağ Salim kucağına da alırsın inşallah. :)Belki de öyledir bilmiyorum sonuç olarak o çift çizgiyi gördüm
Olabilir. 4-5 gün sonra bi idrar testi yap.Merhaba hanimlar. Benim gecmis adet tarihim 10 agustos gelecek adet tarihim 9 eylul.
Yumurtlama tarihimde agustosun 24 undeydi iliski oldu ovulasyon testiyle takip etmistim.
Bugun cok minik findik kadar bir kahverengi leke geldi yerlesme kanamasi olabilir mi ? Bu arada yumurtlamanin uzerinden 1 hafta gecti
Tesekkur ederim cevap icinn oyle yapacagim insallahOlabilir. 4-5 gün sonra bi idrar testi yap.
merhabalar, benim de yumurtlamadan 4 gün sonra silindiğimde peceteye çok az kahverengi akıntı geldi normalde bu akıntı şeffaf ya da sarımtırak olurdu. benim kahverengiydi ilk defa yaşıyorum böyle bişey sen hamilemisin pekiMerhabalar açmanız çok iyi olmuş . Yumurtlamadan bir iki gün sonra da ben de çok az kahverengi lekelenme oldu çok az da kanamam oldu nerdeyse 10 gün olacak erken gebelik testinde çıkmadı . Sanırım yerleşme daha farklı oluyor
Yok sonra adet olmuştum canım ama İnşaAllah hamilesindir . Ben de bekliyorum umutla .merhabalar, benim de yumurtlamadan 4 gün sonra silindiğimde peceteye çok az kahverengi akıntı geldi normalde bu akıntı şeffaf ya da sarımtırak olurdu. benim kahverengiydi ilk defa yaşıyorum böyle bişey sen hamilemisin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?