Test yaptınmı erken gebelik testlerinden yerleşme kanaması dedigin gibi olmuyor mesela tükürürsün ya o kadar büyüklükte çok acık kahverengi renkte oluyor benim adetimin 1. Gününde gelmişti adet olmuyorsun ama belin ağrıyor ya öyle kahverengi gelmişti doktora sordugumda bebek yerleşiyor kahverengi lekeden bu aralar korkma demişti ama seninki adet gibi mi akıyor bilemedimMerhaba hanımlar.
Benim adetim 30 mayısda bitmişti normalde daha 10 gün vardı. ama bugün kahverengi çamur gibi leke geldi. Afedersiniz tuvalete oturduğumda 3-4 damla şeklinde geliyo. 2 defa geldi bugün peçeteyle sildiğimdede geliyo leke gibi çok az. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi bu ? İdrar testi yapsam çıkar mı acaba? Bu aralar başım da agrıyor, belimdede az bi ağrı var. Sizce nedir bu? Adetim düzensiz son 6 aydır felan. Acaba dedim sizce yerleşme kanaması mıdır bu? Yardım edin kızlar..
Allah allah bilemedim randevu al istersen canımTest yaptım negatif maalesef ne adet oluyorum ne kesiliyo bu lekeler hala grliyo az az
Pko var mı sizde?Test yaptım negatif maalesef ne adet oluyorum ne kesiliyo bu lekeler hala grliyo az az
Canım sonuç nedirMerhaba hanımlar.
Benim adetim 30 mayısda bitmişti normalde daha 10 gün vardı. ama bugün kahverengi çamur gibi leke geldi. Afedersiniz tuvalete oturduğumda 3-4 damla şeklinde geliyo. 2 defa geldi bugün peçeteyle sildiğimdede geliyo leke gibi çok az. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi bu ? İdrar testi yapsam çıkar mı acaba? Bu aralar başım da agrıyor, belimdede az bi ağrı var. Sizce nedir bu? Adetim düzensiz son 6 aydır felan. Acaba dedim sizce yerleşme kanaması mıdır bu? Yardım edin kızlar..
CanımTest yaptınmı erken gebelik testlerinden yerleşme kanaması dedigin gibi olmuyor mesela tükürürsün ya o kadar büyüklükte çok acık kahverengi renkte oluyor benim adetimin 1. Gününde gelmişti adet olmuyorsun ama belin ağrıyor ya öyle kahverengi gelmişti doktora sordugumda bebek yerleşiyor kahverengi lekeden bu aralar korkma demişti ama seninki adet gibi mi akıyor bilemedim
1 günden fazla yerleşme kanaması oluyor bildiğim kadarıyla ama o akıntıyı anlamıyorsun hani hafif ıslaklık hissedersin ya onu hissetmiyorsunCanım
Bana da yardım eder misin
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
anladım canım oldum maalesef1 günden fazla yerleşme kanaması oluyor bildiğim kadarıyla ama o akıntıyı anlamıyorsun hani hafif ıslaklık hissedersin ya onu hissetmiyorsun
Biraz bilgi verirmisin yerleşme kanaman hakkında. adet zamanımı oldu nasıldı rengi akışkanlığı miktarı. Benim adete 9 gün kala sulu damla damla pembemsi kanamam oldu ertesi günde kahverengi oldu ve bitti. Bata 9 gün kala olurmu yerleşme kanaması.Benim 2 gün sürdü yerleşme kanamasıymış
Sanırım sizinki yumurtlamada olan. Bazen öyle oluyormuş. Benim tam adet zamanı oldu 2 gün kahverengi ve bucak gibi kesildi ben adet oldum sandım hatta sökülsün diye adaçayı ıcmiştimBiraz bilgi verirmisin yerleşme kanaman hakkında. adet zamanımı oldu nasıldı rengi akışkanlığı miktarı. Benim adete 9 gün kala sulu damla damla pembemsi kanamam oldu ertesi günde kahverengi oldu ve bitti. Bata 9 gün kala olurmu yerleşme kanaması.
MerhabaSanırım sizinki yumurtlamada olan. Bazen öyle oluyormuş. Benim tam adet zamanı oldu 2 gün kahverengi ve bucak gibi kesildi ben adet oldum sandım hatta sökülsün diye adaçayı ıcmiştim
Hayır sıvı değil ve kırmızı da değil di. Kahverengiydi. Burdan arkadaşlar hamile olabilirsin demişti. O yüzden test alıp yaptımMerhaba
Bnm de 2 gündür sökmedi
Sıvı olmadı dimi sizin hiç?
Bende sıvı diil
Peki sora hamile olduğunuzu nasıl anladınız
Test le mi
Cevabınız için teşekkür ederimHayır sıvı değil ve kırmızı da değil di. Kahverengiydi. Burdan arkadaşlar hamile olabilirsin demişti. O yüzden test alıp yaptım
İnşallah en yakın hayırlı zamanda gelir mucizenizCevabınız için teşekkür ederim
Az önce söküldü maalesef
Ve kırmızıya döndü
Sağlık olsun
Yok yere umutlanmayayım bidahakine
İnşallahİnşallah en yakın hayırlı zamanda gelir mucizeniz
Acaba ne yaptınız dr ne dedi bende öyleyim lütfen bilgi verir misinizMerhaba hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?