• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Byzky92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
33
64
38
32
Merhaba hanımlar.
Benim adetim 30 mayısda bitmişti normalde daha 10 gün vardı. ama bugün kahverengi çamur gibi leke geldi. Afedersiniz tuvalete oturduğumda 3-4 damla şeklinde geliyo. 2 defa geldi bugün peçeteyle sildiğimdede geliyo leke gibi çok az. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi bu ? İdrar testi yapsam çıkar mı acaba? Bu aralar başım da agrıyor, belimdede az bi ağrı var. Sizce nedir bu? Adetim düzensiz son 6 aydır felan. Acaba dedim sizce yerleşme kanaması mıdır bu? Yardım edin kızlar..

Merhaba hanımlar.
Benim adetim 30 mayısda bitmişti normalde daha 10 gün vardı. ama bugün kahverengi çamur gibi leke geldi. Afedersiniz tuvalete oturduğumda 3-4 damla şeklinde geliyo. 2 defa geldi bugün peçeteyle sildiğimdede geliyo leke gibi çok az. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi bu ? İdrar testi yapsam çıkar mı acaba? Bu aralar başım da agrıyor, belimdede az bi ağrı var. Sizce nedir bu? Adetim düzensiz son 6 aydır felan. Acaba dedim sizce yerleşme kanaması mıdır bu? Yardım edin kızlar..
Test yaptınmı erken gebelik testlerinden yerleşme kanaması dedigin gibi olmuyor mesela tükürürsün ya o kadar büyüklükte çok acık kahverengi renkte oluyor benim adetimin 1. Gününde gelmişti adet olmuyorsun ama belin ağrıyor ya öyle kahverengi gelmişti doktora sordugumda bebek yerleşiyor kahverengi lekeden bu aralar korkma demişti ama seninki adet gibi mi akıyor bilemedim

Test yaptım negatif maalesef ne adet oluyorum ne kesiliyo bu lekeler hala grliyo az az

Merhaba hanımlar.
Canım sonuç nedir
Ben de öyleyim ama muhtemelen fos çıkar benim ki

Test yaptınmı erken gebelik testlerinden yerleşme kanaması dedigin gibi olmuyor mesela tükürürsün ya o kadar büyüklükte çok acık kahverengi renkte oluyor benim adetimin 1. Gününde gelmişti adet olmuyorsun ama belin ağrıyor ya öyle kahverengi gelmişti doktora sordugumda bebek yerleşiyor kahverengi lekeden bu aralar korkma demişti ama seninki adet gibi mi akıyor bilemedim
Canım
Bana da yardım eder misin
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Canım
Bana da yardım eder misin
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
1 günden fazla yerleşme kanaması oluyor bildiğim kadarıyla ama o akıntıyı anlamıyorsun hani hafif ıslaklık hissedersin ya onu hissetmiyorsun

Biraz bilgi verirmisin yerleşme kanaman hakkında. adet zamanımı oldu nasıldı rengi akışkanlığı miktarı. Benim adete 9 gün kala sulu damla damla pembemsi kanamam oldu ertesi günde kahverengi oldu ve bitti. Bata 9 gün kala olurmu yerleşme kanaması.
Sanırım sizinki yumurtlamada olan. Bazen öyle oluyormuş. Benim tam adet zamanı oldu 2 gün kahverengi ve bucak gibi kesildi ben adet oldum sandım hatta sökülsün diye adaçayı ıcmiştim

Sanırım sizinki yumurtlamada olan. Bazen öyle oluyormuş. Benim tam adet zamanı oldu 2 gün kahverengi ve bucak gibi kesildi ben adet oldum sandım hatta sökülsün diye adaçayı ıcmiştim
Merhaba
Bnm de 2 gündür sökmedi
Sıvı olmadı dimi sizin hiç?
Bende sıvı diil
Peki sora hamile olduğunuzu nasıl anladınız
Test le mi

Merhaba
Bnm de 2 gündür sökmedi
Sıvı olmadı dimi sizin hiç?
Bende sıvı diil
Peki sora hamile olduğunuzu nasıl anladınız
Test le mi
Hayır sıvı değil ve kırmızı da değil di. Kahverengiydi. Burdan arkadaşlar hamile olabilirsin demişti. O yüzden test alıp yaptım

Kızlar adetime 10 gün var ama kanamam oldu bildiğin adet gibi ama içinde yoğun akıntıda vardı 1 gün sürdü sonra kesildi neden böyle oluyor ki ayrıca idrar kesesinde enfeksiyon var 8 aydır geçmedi ondan mi oldu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Merhaba hanımlar.
Acaba ne yaptınız dr ne dedi bende öyleyim lütfen bilgi verir misiniz

Back