Gebeliğe Hazırlık Yerlesme kanamasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melegimiz89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
267
159
35
Merhaba arkadaslar,

Gecmis oldugumuz ayda cok zor gunler yasadim.. Esimle bir bebegimiz olsun dedik ve aralik ayinda hamile oldugumu ogrendim. Iki kontrolden sonra hersey yolundaydi. Bebegim 12 haftalik olmasi gerekirken, 9. haftada kalbinin durdugunu ve gelismedigini ogrendik. Dunyamiz yikildi. Aradan saatler gecti ve evde dusuk yaptim. Hersey oldugu gibi cikti.. Allah'im yok boyle bir aci!!! Bebegin icinde oldugu keseyi actim ve 2 cmlik bebegimizi gorduk.. Elleri, ayaklari, parmaklari, agiz ve goz yapisi bile vardi. Minicik bir bebekti. Hala gozumun onunden gitmiyor. Ilk dusukte arastirma yapilmadigi icin bebegimizi gomduk. Bunlarin hepsi 20 subatta oldu. Doktorum 4 - 6 hafta arasi adet olabilecegimi soyledi.

Bu olaydan sonra bizdeki cocuk istegi dahada cogaldi. Biliyorum bu konu hakkinda farkli yorumlar var ama korunmamaya karar verdik.

Simdi:
20 subat: dusuk yaptim kanamam 10 gun surdu
18 mart: bir iki damla kan geldi
26 mart: pembe akinti geldi ve o anlik bitti

Dusuk yapali 5 hafta olacak neredeyse ve bu iki kanama arasi tam 9 gun var. Acaba yerlesme kanamasi olabilirmi dunku pembe akinti? Onceki hamileligimdede biraz farkli olmustu fakat ozamanlar adetim olsun yumurtlama gunum olsun takip edip hesaplayabiliyordum.. dusukten sonra vucudumu cozemez oldum..

Canim.cok gecmis olsun.insallah yerlesme kanamasidir da bebisinize kavusursunuz.Rabbim yardimciniz olsun sen yine de kendine dikkat et kan testini ver canim

Insallah hamilesindir .Keske bakmasaydin unutmak zor olur ve bu bir travma bilincaltina islendi .

Insallah hamilesindir .Keske bakmasaydin unutmak zor olur ve bu bir travma bilincaltina islendi .

Ilk etapta acmadim sonra dayanamadim.. Bi yandan pismanim, bi yandanda acmasaydim hep aklimda kalacakti diyorum ama iyi olmadi sonuc olarak acmam..

Bilmiyorum. 6 gundur kahve rengi akintim var. Cok az. Henuz testler positif gostermedi. Hamile oldugumu sanmiyorum..

Merhaba adetim 7 gün geçikti 4 gün önce tahlilde çıkmadı 5 6 gündür hafif bir adét sancisi var sol kasigimdan bacaklarım da dahil olmak üzere sizi var göğsümde hassasiyet oluştu son 3 gündür sis uçları özellikle sarı kahve lekem var bugunde peceteye siline gelecek kadar leke var kahve gibi acaba hamilemiyim resmini yukleyebiliyomuyum bilmiyorum.

Lütfen kırıcı yorum yapmayın çok istiyorum bebeğim olsun tekrar doktora gidecem bugun

Eklentiler

• 20180417_105721.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 1.321
İlk adeti olmadınız sanırım ? Bende 1 şubatta kürtaj oldum, ilk adetimi gördüm , ikinci alttan muayeneden sonra erken gelen bi kanamaydı 9 gun surdu adetten 1 hafta sonra çok açık pembe leke geldi hamile olduğumu düşündüm , çünkü ilk gebeliğimde de bu şekilde yerleşme kanaması olmuştu ama test yaptığımda beta hcg sıfırlanmadıgını gördüm, insallah hamilesindir ama kürtaj ve düşükten sonra biraz karışıklık oluyor bu kanamalarda lekelerde belirtilerde.
Hic adet görmeden hamile kalan da var tabi imkansız değil , eger yerleşme kanamasıysa lekeden 3 gun sonra sonuç net çıkar kan verebilirsin , ilk gebeliğimde adetten 3 gun önce yerleşme kanaması oldu 3 gun önce test pozitifti

Sadece 6 gun kahverengi akintim oldu ve bunu adetten saymam gerektigini ogrendim. Aynen oyle oldu. Gormedigim renkte akinti kalmadi yani bende artik pes ettim hamile oldugumu dusunmuyorum artik. Gecmis cuma gunu yine ufak pembe lekelenmelerim oldu. Henuz test yapmadim. Hamileligimde bir iki damla kirmizi renkte kanamam olmustu. 4 gun sonra test pozitig olunca yerlesme kanamasi oldugunu ogrendim.. Hayirlisi bakalim.

Şuanki durumda hamile olabilirsin de olmayabilirsin de , test yap mutlaka beta hcg takip et sandığımız kadar çabuk düşmüyor maalesef . Adet olsan dahi düşmüyor , eski değerin sifirlandigindan emin ol öncelikle. Korunmadığın için her test yapmanda kafa karışıklığı olmaz

Evet cok haklisin. Testlerde hep silik bir cizgi vardi. ta ki gecen haftaya kadar. Degerlerim 7 haftada anca sifirlandi inanilmaz uzun suruyor. Cuma gunu cok kotu karnim agriyordu adet olacagimi sandim ama olmadim. Belki yerlesme olmustur diye dusunuyorum. Bu cuma test yapacagim. Bakalim tekrar cizgi gormek kismet olacak mi :))

Son durumunuz nedir acaba merak ettim

Bu soruyu sordugum ay hamile degildim. Dusukten kalan hormonlardanmis. Iki hafta once yerlesme kanamam oldu ama. Gercekten bir damla kan geldi. O gun test yaptim negatifti. Bi kac gun sonra tekrar denedim silik bir cizgi cikti ve bi kac gun boyunca ayni siliklikte kaldi. Sonrasinda ise adet oldum cok kotu. Galiba yerlesmeden sonra birseyler yolunda gitmedi :)

Anladım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…