- 27 Mart 2018
- 267
- 159
- 35
-
- Konu Sahibi Melegimiz89
Canim.cok gecmis olsun.insallah yerlesme kanamasidir da bebisinize kavusursunuz.Rabbim yardimciniz olsun sen yine de kendine dikkat et kan testini ver canim
Insallah hamilesindir .Keske bakmasaydin unutmak zor olur ve bu bir travma bilincaltina islendi .
Lütfen kırıcı yorum yapmayın çok istiyorum bebeğim olsun tekrar doktora gidecem bugun
İlk adeti olmadınız sanırım ? Bende 1 şubatta kürtaj oldum, ilk adetimi gördüm , ikinci alttan muayeneden sonra erken gelen bi kanamaydı 9 gun surdu adetten 1 hafta sonra çok açık pembe leke geldi hamile olduğumu düşündüm , çünkü ilk gebeliğimde de bu şekilde yerleşme kanaması olmuştu ama test yaptığımda beta hcg sıfırlanmadıgını gördüm, insallah hamilesindir ama kürtaj ve düşükten sonra biraz karışıklık oluyor bu kanamalarda lekelerde belirtilerde.
Hic adet görmeden hamile kalan da var tabi imkansız değil , eger yerleşme kanamasıysa lekeden 3 gun sonra sonuç net çıkar kan verebilirsin , ilk gebeliğimde adetten 3 gun önce yerleşme kanaması oldu 3 gun önce test pozitifti
Şuanki durumda hamile olabilirsin de olmayabilirsin de , test yap mutlaka beta hcg takip et sandığımız kadar çabuk düşmüyor maalesef . Adet olsan dahi düşmüyor , eski değerin sifirlandigindan emin ol öncelikle. Korunmadığın için her test yapmanda kafa karışıklığı olmazSadece 6 gun kahverengi akintim oldu ve bunu adetten saymam gerektigini ogrendim. Aynen oyle oldu. Gormedigim renkte akinti kalmadi yani bende artik pes ettim hamile oldugumu dusunmuyorum artik. Gecmis cuma gunu yine ufak pembe lekelenmelerim oldu. Henuz test yapmadim. Hamileligimde bir iki damla kirmizi renkte kanamam olmustu. 4 gun sonra test pozitig olunca yerlesme kanamasi oldugunu ogrendim.. Hayirlisi bakalim.
Şuanki durumda hamile olabilirsin de olmayabilirsin de , test yap mutlaka beta hcg takip et sandığımız kadar çabuk düşmüyor maalesef . Adet olsan dahi düşmüyor , eski değerin sifirlandigindan emin ol öncelikle. Korunmadığın için her test yapmanda kafa karışıklığı olmaz
Son durumunuz nedir acaba merak ettim
Anladım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahBu soruyu sordugum ay hamile degildim. Dusukten kalan hormonlardanmis. Iki hafta once yerlesme kanamam oldu ama. Gercekten bir damla kan geldi. O gun test yaptim negatifti. Bi kac gun sonra tekrar denedim silik bir cizgi cikti ve bi kac gun boyunca ayni siliklikte kaldi. Sonrasinda ise adet oldum cok kotu. Galiba yerlesmeden sonra birseyler yolunda gitmedi :)