Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test sonuç verir mi biraz beklesemmiBenimki kahvemsi camurumsu bi akinti olmustu
Son 2 3 aydır neredeyse 50 gün arayla adet oluyordum.sat 25 aralik.bu ayda geç beklerken 26 ocakta başladı bugün kesildi.Adet günümüz geçtiyse testin sonuç verme ihtimali var.bazwn 5 gun öncesinden bile sılık şekilde çıkıyor ben 5 gun öncesinden öğrenmiştim testte.
Kahve.ama çok az ince pıhtıli.bugun sandım oldu şiddetli ama 2 3 dk sonra kesildi.birde sürekli sol kasıkta hareket var.sanci gibi kıpırdanma gibi tam tam anlamadimYeni yerlesme olma ihtimali olabilir.yerlesme lekesınden 5 gun sonra idrar testinde çıkabiliyor.sen yine testin varsa bir dene derim.yerlesme lekesi benden de gelmişti.kahve bir leke oluyor.adet başlangıcı gibi.rengı önemli ya pembe yada kahve renginde oluyor.sızınkı hangi renkte gelen bir lekeydi
Evet yumurta catladigi zaman Bazen hafif kanama yapiyor. Yerlesme kanamasi bat dan birkac gun once lekelenme gibi oluyor ya kahve ya da pembe.Merhaba Kizlar,
Size birsey sormak istiyorum,bana acil yardimci olurmusunuz?
Cuma günü asilama oldum ve asilama yapilirken doktorum hafif lekelenmen var dedi Ama peceteye gelmemisti hic. Asilama Adet bitiminden 6 gün sonra yapilmisti.
Asilamanin ertesi günü ve onu takip Eden gün Ara Ara kahverengi lekelenmelerim oldu. Aceba yerlesme kanamasi olabilirmi? Yumurta catladiktan sonrada bu tarz lekelenme olabiliyormus,Ama daha önce hic yasamamisrim Cok sasirdim.
tsk ederim cevabin icin. insan ümitleniyor iste, aceba diyor.Evet yumurta catladigi zaman Bazen hafif kanama yapiyor. Yerlesme kanamasi bat dan birkac gun once lekelenme gibi oluyor ya kahve ya da pembe.
Insallahtsk ederim cevabin icin. insan ümitleniyor iste, aceba diyor.
insallah asilamam tutarda yüzümüz güler bu ay
aminnn insallah!senin bebegin varmi ? insallah ben ve benim gibi isteyen herkes bu duyguyu yasariz.Insallah
Var canim. 3 tane oglum var. bir tane de yolda allahin izniyle. Uzun zamandir mi ugrasiyorsun bebek icin?aminnn insallah!senin bebegin varmi ? insallah ben ve benim gibi isteyen herkes bu duyguyu yasariz.
masallah canim, allah anneli babali büyütsün insallah. bebeginide hayirla kucagina almani dilerim hayirlisiyla!Var canim. 3 tane oglum var. bir tane de yolda allahin izniyle. Uzun zamandir mi ugrasiyorsun bebek icin?