• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
83
Yerleşme kanamasında asla pıhtı olmaz yaziyor nette.oylemi

Adet günümüz geçtiyse testin sonuç verme ihtimali var.bazwn 5 gun öncesinden bile sılık şekilde çıkıyor ben 5 gun öncesinden öğrenmiştim testte.

Adet günümüz geçtiyse testin sonuç verme ihtimali var.bazwn 5 gun öncesinden bile sılık şekilde çıkıyor ben 5 gun öncesinden öğrenmiştim testte.
Son 2 3 aydır neredeyse 50 gün arayla adet oluyordum.sat 25 aralik.bu ayda geç beklerken 26 ocakta başladı bugün kesildi.

Yeni yerlesme olma ihtimali olabilir.yerlesme lekesınden 5 gun sonra idrar testinde çıkabiliyor.sen yine testin varsa bir dene derim.yerlesme lekesi benden de gelmişti.kahve bir leke oluyor.adet başlangıcı gibi.rengı önemli ya pembe yada kahve renginde oluyor.sızınkı hangi renkte gelen bir lekeydi

Yeni yerlesme olma ihtimali olabilir.yerlesme lekesınden 5 gun sonra idrar testinde çıkabiliyor.sen yine testin varsa bir dene derim.yerlesme lekesi benden de gelmişti.kahve bir leke oluyor.adet başlangıcı gibi.rengı önemli ya pembe yada kahve renginde oluyor.sızınkı hangi renkte gelen bir lekeydi
Kahve.ama çok az ince pıhtıli.bugun sandım oldu şiddetli ama 2 3 dk sonra kesildi.birde sürekli sol kasıkta hareket var.sanci gibi kıpırdanma gibi tam tam anlamadim

Umarım yerlesme kanamasıdır.kan tahlılı yaptırabilirsiniz.Bu ay benden de pembe hafif kahve bir leke gelmişti.lekeden 1 hafta sonra adet oldum.idrar testındede negatıf çıkmıştı zaten.Ayrıca bende sizin gibi geç adet görenlerdenım 45 ve 50 gün arası değişiyor malesef.:KK43:

Arkadaslar merhaba... benim 19 nisan bat tarihim... bi gogsumde sisme ve hafif morarti var 2 gndur.. bugun bi doktr arkadasm gebe olabilirsn dedi.. regl yi bekliorm ama az once kahverengi lekeler gelmeye basladi tek tük, ve bide agri tabi kasiklarmla rahmimde... normalde regl den bi gun once de oluo bana bu lekelenme ama ben hic sasmadan 28 de bir oluorm regl..cok erken yani..bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Regl den 5 gun once olabilio mu yerlesme kanamasi, veya bole az bi lekelenme seklinde???

Herkese merhaba, 20 martta regl oldum. 14 nisanda az miktarda kahverengi akinti gelmeye basladi. 2 gun surdu. Eşimle geri cekilme yöntemi ile korunuyoruz. Bu akintinin yerlesme kanamasi olma ihtimali var midir? Reglime birkac gun kaldi merakla bekliyorum ne olacagini simdiden tesekkur ederim.

Kizlar bu duruma benzer bisi yasayan yok mu? Test icin daha erken sanki ama merak etmeden duramiyorum

Merhaba hanimlar. Benim gecmis adet tarihim 10 agustos gelecek adet tarihim 9 eylul.
Yumurtlama tarihimde agustosun 24 undeydi iliski oldu ovulasyon testiyle takip etmistim.
Bugun cok minik findik kadar bir kahverengi leke geldi yerlesme kanamasi olabilir mi ?Bu arada yumurtlama gunumden bu yana 1 hafta gecti.

Merhaba Kizlar,
Size birsey sormak istiyorum,bana acil yardimci olurmusunuz?
Cuma günü asilama oldum ve asilama yapilirken doktorum hafif lekelenmen var dedi Ama peceteye gelmemisti hic. Asilama Adet bitiminden 6 gün sonra yapilmisti.
Asilamanin ertesi günü ve onu takip Eden gün Ara Ara kahverengi lekelenmelerim oldu. Aceba yerlesme kanamasi olabilirmi? Yumurta catladiktan sonrada bu tarz lekelenme olabiliyormus,Ama daha önce hic yasamamisrim Cok sasirdim.

Merhaba Kizlar,
Size birsey sormak istiyorum,bana acil yardimci olurmusunuz?
Cuma günü asilama oldum ve asilama yapilirken doktorum hafif lekelenmen var dedi Ama peceteye gelmemisti hic. Asilama Adet bitiminden 6 gün sonra yapilmisti.
Asilamanin ertesi günü ve onu takip Eden gün Ara Ara kahverengi lekelenmelerim oldu. Aceba yerlesme kanamasi olabilirmi? Yumurta catladiktan sonrada bu tarz lekelenme olabiliyormus,Ama daha önce hic yasamamisrim Cok sasirdim.
Evet yumurta catladigi zaman Bazen hafif kanama yapiyor. Yerlesme kanamasi bat dan birkac gun once lekelenme gibi oluyor ya kahve ya da pembe.

Evet yumurta catladigi zaman Bazen hafif kanama yapiyor. Yerlesme kanamasi bat dan birkac gun once lekelenme gibi oluyor ya kahve ya da pembe.
tsk ederim cevabin icin. insan ümitleniyor iste, aceba diyor.
insallah asilamam tutarda yüzümüz güler bu ay

Var canim. 3 tane oglum var. bir tane de yolda allahin izniyle. Uzun zamandir mi ugrasiyorsun bebek icin?
masallah canim, allah anneli babali büyütsün insallah. bebeginide hayirla kucagina almani dilerim hayirlisiyla!
iki yillik evliyim, 1 yildir korunmuyoruz. 2 ay yumurta takibi yaptirdim yine olmadi, 1.asilamam tutmadi, simdi 2.asilamami yaptirdik. insallah bu sefer tutar.
hamilelerin duasi kabul olur derler, banada dua et lütfen.

Back