Yerleşme kanaması

Inci kumsal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
8
3
1
27
Arkadaşlar adet gecikmesinden sonra idrarimla gelen pembe ve kahverengi tarzda lekelenme var acaba yerleşme kanamasımi yoksa daha yenimi adet goruyorum nerden anlayabilirim

Merhaba benim pazartesi gecesi bir iki damla kanamam oldu adet oldum sandım kesildi ilk kez böyle birşey yaşıyorum 4 aylık evliyim Hiç korunmadık yardımcı olursanız sevinirim :)

Neden kimse cvpvermiyor
detay vermemişsiniz ki
mesela adet döngünüzün kaçıncı gününde bu kanama oldu?
ortasındaysa yumurtlama gününüz olabilir.
adet gününüz ise yerleşme kanaması olabilir.
polip olabilir.
rahim ağzı yarası olabilir.
bi sürü sebebi var yani.

Adet olmama 3 gün vardı bugün belirtilerde var mide bulantısı dün geceden beri şuan kustum işteyim ve aşırı yorgunluk var uykum var çok fazla düzenli uyumama rağmen

Adet olmama 3 gün vardı bugün belirtilerde var mide bulantısı dün geceden beri şuan kustum işteyim ve aşırı yorgunluk var uykum var çok fazla düzenli uyumama rağmen

o zaman adetiniz geçti ama adet olmadınız.
hamilelik de olabilir tabi.
ama mide bulantısı gibi belirtiler o kadar çabuk çıkar mı bilmiyorum
en iyisi gidip test yapmanız.
kan testi ile daha kesin sonuç alırsınız

Evet geçti biz eşimin mesleğinden kimizde yerleşim alanı dışında çalışıyoruz hastaneye gitmem için önümüzdeki hafta içi şehre gitmem lazım akşam gebelik testi yapacağım evde çok istiyorum inşallah hamileyimdir teşekkür ederim hiç böyle olacağımı düşünmezdim cevabını bildiğim sorular sormak hiç huyum değildir ama insan ihtimal olunca destek arıyor

Yaptım test sonuç bu sizce?
Cok.sevindimmm.seninn adina ins bizede nasip etsin allahim.bu fotografi gormeyi
Cok.sevindimmm.seninn adina ins bizede nasip etsin allahim.bu fotografi gormeyi

Amin canım rabbim dileyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• ACEDA9EE-59CB-4730-ACE1-6FFBA4FE2DA1.jpeg
    20 KB · Görüntüleme: 206
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…