- 4 Ocak 2018
- 8
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Inci kumsal
Arkadaşlar adet gecikmesinden sonra idrarimla gelen pembe ve kahverengi tarzda lekelenme var acaba yerleşme kanamasımi yoksa daha yenimi adet goruyorum nerden anlayabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun Yaptım fakat negatif cıktı adetimde bir kaç gün gecikti şuan çok hafif ağrım var geç döllenme olabilirmiş nette biraz araştırdım çok umutluydum gebelik için emin değilimTest yaparak anlayabılırsın.
detay vermemişsiniz kiNeden kimse cvpvermiyor
detay vermemişsiniz ki
mesela adet döngünüzün kaçıncı gününde bu kanama oldu?
ortasındaysa yumurtlama gününüz olabilir.
adet gününüz ise yerleşme kanaması olabilir.
polip olabilir.
rahim ağzı yarası olabilir.
bi sürü sebebi var yani.
Adet olmama 3 gün vardı bugün belirtilerde var mide bulantısı dün geceden beri şuan kustum işteyim ve aşırı yorgunluk var uykum var çok fazla düzenli uyumama rağmen
o zaman adetiniz geçti ama adet olmadınız.
hamilelik de olabilir tabi.
ama mide bulantısı gibi belirtiler o kadar çabuk çıkar mı bilmiyorum
en iyisi gidip test yapmanız.
kan testi ile daha kesin sonuç alırsınız
Hamilesin hayırlı olsun :) kan testiyle teyit et canimYaptım test sonuç bu hamile miyim sizce
Cok.sevindimmm.seninn adinaYaptım test sonuç bu hamile miyim sizce
Evet geçti biz eşimin mesleğinden kimizde yerleşim alanı dışında çalışıyoruz hastaneye gitmem için önümüzdeki hafta içi şehre gitmem lazım akşam gebelik testi yapacağım evde çok istiyorum inşallah hamileyimdir teşekkür ederim hiç böyle olacağımı düşünmezdim cevabını bildiğim sorular sormak hiç huyum değildir ama insan ihtimal olunca destek arıyor
Cok.sevindimmm.seninn adinains bizede nasip etsin allahim.bu fotografi gormeyi
![]()
Cok.sevindimmm.seninn adinains bizede nasip etsin allahim.bu fotografi gormeyi
![]()
Adet gecikmesi kac gun olduYaptım test sonuç bu sizce?
Amin canım rabbim dileyen herkese nasip etsin
4 gün gecikti sence hamile değil miyimAdet gecikmesi kac gun oldu
Baya belirgin cikmis canm hafta ici hemen bi kan testi ver yada yarin yine test yap gidebilirsen hemen kan testi yaptir ama merkeze uzagim demissin biraz daha sabret pazartesi git canm4 gün gecikti sence hamile değil miyim
Hayirlii olsunnnn insss bizede kismet olurArkadaşlar ben geçen ay umutlanmıştım bütün belirtiler vardı ama olmamisti bu ay da hic bir belirti yoktu ama hamileyim suan insallah sizede nasip olur