• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması

Mrszybk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
9
1
86
İyi geceler daha önce böyle bi konunaçıldımı bilmiyorum kusura bakmayınn, her ayın 28inde regl oluyordum son bi kaç aydır 15inde gelmeye basladı bugün 10.gün olmasına rağmen hala regl olmadım sadece bi kaç gündür çok nadir kahverengi lekelenmeler oluyo bu yerleşme kanamasımıdır acaba

Son düzenleme:
Valla o sinir bozucu kahverengi akinti kiminde yerlesme kanamasi kimindeyse regl habercisi olarak gelir.kanamaya dönüsmese iki gün sonra test yapip ögrene bilirsin hayirlisi olsun inşallah.

İyi geceler daha önce böyle bi konunaçıldımı bilmiyorum kusura bakmayınn, her ayın 28inde regl oluyordum son bi kaç aydır 15inde gelmeye basladı bugün 10.gün olmasına rağmen hala regl olmadım sadece bi kaç gündür çok nadir kahverengi lekelenmeler oluyo bu yerleşme kanamasımıdır acaba
Bendede aynı durum var canm 19da adet olmam gerekti olmadım 7gün gecti ama devamlı olmasada leke az kurulanırken geliyor test yaptnmı sen veya niye böyle oldu

adet habercisi de olabilir ama akıntıdan hemen sonra kanama gelmeli

İnsan muallakta kalıyor haklısın kasığından sabit bir ağrı var mı iğneleme var mi

Evet canm ama benim kendi kendimimin takibine göre 2gün lekelenir çamaşırım bile batardı 3gün kesin sökerdi adetlerim hep düzenliydi ama bu öyle degil ondan kuşkuda kaldm

Merhaba arkadaşlar 6 hafta 5 günlük hamileyim yerleşme kanamasını 1 hafta önce yaşadım siyah ve koyu kahve ye yakın koyu kıvamda damla damla oldu şuan bi sıkıntı yok 2 gün 2 veya 3 kez yaşadım

7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun

7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun
Regli gününü beklemelisin günü geçerse test yap şuan hiç bişey belli olmaz inşallah pozitif cikar:anneadayı::KK200:

Bendede aynı durum var canm 19da adet olmam gerekti olmadım 7gün gecti ama devamlı olmasada leke az kurulanırken geliyor test yaptnmı sen veya niye böyle oldu
Lekelenmeden önce yapmıştım negatif cıktı 15.gün bişey yok hala yarın test yapıcam tekrar

Korktuğundan heyecanlandiginda yani duygu değişimlerinde kasiklarin batıyor gibi oluyormu bende böyle olmuştu paylaşmak istedim
bende kasık batması gibi oluyo bide elim ayagım bosalmıs gibi hissediyorum yutkundugumda midem bulanıyor kusucakmılım gibi ama kusturmadı hiç

bende kasık batması gibi oluyo bide elim ayagım bosalmıs gibi hissediyorum yutkundugumda midem bulanıyor kusucakmılım gibi ama kusturmadı hiç
Canım benim ilk hamileligimde hiç belirtim yoktu birkere bile ögürmedim ama 2düsükte gene aynı hiç belirtim olmuyor buda ilginç

benimse normalde hiç şaşmazdı günü iki aydır erken geliyodu bu ay hiç olmadı
Bende ona kandım hiç günü gününe akśam geldiyse bidaki ay akşam gelirdi sabahsa sabah o derece ilk defa böyle oldum bide çok aman aman yogun degil gecen ay daha yogun olmustum bu ay sakinlikle gidiyoruz 3gün azaldı bile

Canım benim ilk hamileligimde hiç belirtim yoktu birkere bile ögürmedim ama 2düsükte gene aynı hiç belirtim olmuyor buda ilginç
kişiden kişiye farklılık gösteriyomuş ben hiç hamile kalmadım o yüzdennpek bilgim ypk bunjonularda

Back