Benim adetim hep 10 gün gecikir mutlaka 10 gün geçer bu ay 8. Gündeyim adetime aslında 2 gün var .sBenim bildiğim yerleşme kanaması adetten önce döllenmeden de kısa bir süre sonra olan bir kanama. Sizin adetinizden epey bir gecikme olmuş yerleşme kanaması için geç gibi geldi bana ama yine de yaşamış arkadaşlar daha doğru yorum yapar bence.
Benim adetim hep 10 gün gecikir mutlaka 10 gün geçer bu ay 8. Gündeyim adetime aslında 2 gün var .s
Teşekkür ederim canm bncede adet olcam gibi hayırlısı inşallahyerleşme kanaması adet öncesi olur üstüne görme kanaması adet zamanında adete benzer olur miktarı yerleşme kanamasından fazla adet kanamasından az olur bunu tabii ki ayırt edebiliyorsun. bana göre adet olacaksın ama umarım hamilesindir
yerleşme kanaması adet öncesi olur üstüne görme kanaması adet zamanında adete benzer olur miktarı yerleşme kanamasından fazla adet kanamasından az olur bunu tabii ki ayırt edebiliyorsun. bana göre adet olacaksın ama umarım hamilesindir
Yerleşme kanamasını biliyorm ama üstüne görme kanaması diye bir şey de mi var? O nedir neden oluyor?
Hanile misinizKızlar asetim 8 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok fazla baş ağrısı idrara çıkma ve gaz problemim var bugünde pembe bi leke geldi çok küçük bidaha da gelmedi yerleşme kanaması diye bişey varmış onun olduğunu nasıl anlıyoruz testte yanılma payı var mı acaba
Değilim canım bugün catlatma iğnesi oldumHanile misiniz
Bi umutla sordumDeğilim canım bugün catlatma iğnesi oldum
Benim 3 gün önce yumurta takınım vardı lekelnme oldu sabah doktora sordum yumurtlama belirtisi dediBi umutla sordum
Benim de lekelenme var ama sökülür sanırım yarına
Boş boş umutlanmaya gerek yok
Sonuçta iyi bişey miBenim 3 gün önce yumurta takınım vardı lekelnme oldu sabah doktora sordum yumurtlama belirtisi dedi
1 2 kere geldiyse iyi bişey ya yumurtladın ya yerleşme kanaması ama uzun sürdüyse muayen e olmadan ne olduğunu bilemezsin :)Sonuçta iyi bişey mi
Teşekkürler an itibariyle kırmızı renge döndü ve söküldü :))1 2 kere geldiyse iyi bişey ya yumurtladın ya yerleşme kanaması ama uzun sürdüyse muayen e olmadan ne olduğunu bilemezsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?