Yerleşme kanaması

Yaseminnce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
34
12
3
29
Arkadaşlar merhaba,bişey sormak istiyorum. Her zaman düzenli bir şekilde hasta olurum bu ay 4 gün önce oldum bugün 5. Gün sadece lekelenme var. Bir kere test yaptım negatif.İlk gün açık pembe hafif sulu gibi geldi 2. Gün yoğun 3 daha az 4 ve 5 lekelenme şeklinde. Asıl soruya gelirsek 5. Gün kahverengi leke şeklinde hamilelik çok istiyorum belki de ondan tüm belirlertileri öyle düşünüyorumdur. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi ?Sizlerintecrübelerinden yararlanmak istiyorum.

merhaba sonucunuz ne oldu acaba?
Bende bu ay normal edet günlerimde pembe sulu kanama yaşadım ve 5 gündür devam ediyor.2 gün önce erken gebelik testi yaptım çok çok hafif ikinci çizgi belirdi hemen fakat teste güvenmiyorum yanıltıcı olabiliyor.
Birde bu ay adetime 3 gün kala korunmasız ilişki yaşadım.Bu yüzden inanamıyorum gebelik olur mu bilmiyorum.

Merhabalar,bu konuyu açtığımda sonucu negatif olarak sonuçlandı. 31 Ağustos'ta tekrar adet gördüm 5 gün sürdü yine onun öncesinde 2 hafta boyunca bel ağrısı yaşamıştım eşimin ısrarı ile son gün test yaptım ikinci çizgiyi silik şekilde gördüm kan testi verdim gebelik var gözüküyor fakat kimyasal gebelikten şüpheleniyor doktorum değerler düşük olmasından kaynaklı cuma günü belli olacak inşAllah.. Kan testi yaptırın bence

inşallah kimyasal gebelik değildir ama tabiki hayırlısı olsun üzülmeyin.benim de 5 gündür sulu ve açık pembe normal edet kanına dönmedi.yani kırmızıya dönmedi.sebebi nedir bilmiyorum.adet belirtileri gibi diğer belirtileri.kasıklarım ve rahmim ara ara ağrıyor.
sizin nasıldı belirtileriniz ve 5 gün süren kanamanızın rengi ve miktarı ne kadardı.benim çok az az geliyor her gün.peçeteye sildikçe ve arada az pede geliyor o kadar.hiç pedi doldurmadı.yani 5 gündür toplasan belki bir pedi doldurur o kadar.hayırlısı bilmiyorum.
kan testi en garanti fakat cesaret edemiyorum kan testi vermeye.bir kaç gün bekleyip tekrar idrar testi yapayım diyorum.hayırlısı..
Son olarak SAT 8 ağustos ve bu ayki pembe kanama da 6 eylülde başladı.

Amin inşAllah :) Aslına bakarsan benim belirtim yoktu. Benim belim çok ağrıyordu adet olduğum hafta ile birlikte 3 hafta bel ağrısı çektim eşimle şakalaşıyordum yoksa hamilemiyim falan diye ısrarla test yapmamı istedi. Son günü gusül abdesti almak için duşa girdiğim sırada testi yaptım bıraktım bakmadım bile negatif bekliyordum sonra pozitif görünce kan testi yaptım :) normal kanama gibiydi benim ki ikinci günden sonra leke şeklinde geldi sadece bence sen yine de kan testi yaptır yerleşme kanamasını andırıyor söylediklerin

valla yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi bilmiyorum.bir kaç gün olup bitseydi daha çok şüpelenirdim.birde rahmimde çok arada,çok hafif iğne ucu batar gibi oluyor.bu ay belki normal edetim değişik oldu bilemiyorum.bu yüzdende ümitlenmek de istemiyorum.olmazsa bir kaç gün daha bekleyip idrar testi yapar çıkmazsa kan veririm.hayırlısı olsun.
sizinde değerleriniz yükselir inşallah hayırlısıyla..
ve umarım bu benim pembe kanama başka bir rahatsızlıktan değildir

Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…