Yerleşme kanaması yaşayanlar ??

Momof3baby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
365
79
98
27
Arkadaşlar yerleşme kanamasını ne zaman yaşadınız nasıl oldu ve ne kadar sürdü?
Benim dün gecşkmemin 5. Gününde pembe lekem oldu sonra normal renksiz akıntıya döndü bugün yine renksiz akıntıyla ip gibi pembe kan gibi bir sey geldi.Bilmiyorum regl olmuyorum olacak olsam dün niye devamı gelmedi..Yaşayanlar beni aydınlatabilir mi?
Detay verdim çok özür diliyorum umarım mide bulandırmamışımdır 🙏🏼

Benim dün gecşkmemin 5. Gününde pembe lekem oldu sonra normal renksiz akıntıya döndü bugün yine renksiz akıntıyla ip gibi pembe kan gibi bir sey geldi.Bilmiyorum regl olmuyorum olacak olsam dün niye devamı gelmedi..Yaşayanlar beni aydınlatabilir mi?
Büyük ihtimal yerleşme kanaması kuzum bi test yap

Eklentiler

• IMG_1147.webp
    IMG_1147.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0471.webp
    IMG_0471.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1336.webp
    IMG_1336.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
Adet günümde kahverengimsi lekelenmem orda 2 3 gün sürdü
Daha sonra 10. Gün geçikmede 1 kez pembe leke geldi daha sonra kesildi çok şükür

Bunlar da diğer testlerim.

Eklentiler

• IMG_1385.webp
    IMG_1385.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1386.webp
    IMG_1386.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 65
Geç dôllenmeyle ilgisi yok lekelenmeler yaşıyorsun bu süreçte normal 7 haftalık gebeyim banada oluyor
Merhabalar bende 4 gün geciktim yarın kan vericem sabahtan ara ara giren sızı şeklinde ağrılarım oluyor bu durum normal mi ? Sizde olmuş muydu ne kadar sürmüştü acaba? Çok kafama takıldı yardımcı olursanız sevinirim 😊

Merhabalar bende 4 gün geciktim yarın kan vericem sabahtan ara ara giren sızı şeklinde ağrılarım oluyor bu durum normal mi ? Sizde olmuş muydu ne kadar sürmüştü acaba? Çok kafama takıldı yardımcı olursanız sevinirim 😊
Evet çok normal banada olmuştu rahim kasılmaları bebeği yer açıyor olabilir tutunma kasılmamaları olabilir hatta bende vajinal batmada oluyordu 5 haftanın sonuna kadar sürdü

Kızlar şükür gidiyorum kan vermeye
Merhaba kan sonucunuz ne oldu acaba ? Eğer hamileyseniz lekelenme hakkında detay verebilir misiniz, nasıl yoğunluktaydı kıvamı nasıldı, ne renkti kaç gün sürdü, ağrınız oldu mu mesela ? Başka belirtileriniz var mıydı ? Ağrılar kesik kesik mi yoksa devamlı adet olacak gibi bir his şeklinde mi? Cevaplarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🌸

Merhaba kan sonucunuz ne oldu acaba ? Eğer hamileyseniz lekelenme hakkında detay verebilir misiniz, nasıl yoğunluktaydı kıvamı nasıldı, ne renkti kaç gün sürdü, ağrınız oldu mu mesela ? Başka belirtileriniz var mıydı ? Ağrılar kesik kesik mi yoksa devamlı adet olacak gibi bir his şeklinde mi? Cevaplarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🌸
Ben hamile değilmişim maalesef regl oldum 🥲 Daha önceki gebeliklerimde de hiç yerleşme kanaması da yaşamamıştım o yüzden ne desem yanlıs olur ama belki yanıtlayacak başla birileri vardır

Back
X