Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat aynı takip ederiz burdan inşallah ikimizde de olumlu sonuçlar çıkarSuan bende o sekildeyim bata 7 gun var yine supheleniyorum ama yerlesme kanamasi degil bu yaşadgnz kremsi akinti bendede var suan ve dger dedikleriniz ama bunlar adet belirtiside oldugu icin emin olamiorum yani olabilirizde olmayablrzde kremsi akinti enfeksyon yada adet onceside olabilior. Gogus agrisida ayni sekil. Fakat kasik agrisi batmasi felan bir suphe olabilir diye dusunuorum.bende ama belli olmaz belirsiz bir durumumuz.
Merhaba arkadaşlar;
Benim adetim şubat'ın 9'da başladı 13 şubatta bitti ve ben 14 şubat günü eşimle birlikte oldum gebelik riski bile yoktu fakat aradan 4-5 gün sonra kahverengi leke gelmeye başladı oda peçeteyle sildigim sanki ader olcakmışım gibi belimde kalçamda ve bacaklarımda agrılar var kasıklarıma kramp giriyor hafif baş agrım üzerimde agırlık başdönmesi dengemi tutamıyorum sandalyenin üzerine çıkıp dolabın üzerinden birşey almak istedim dengemi kaybettim ayakta duramıyorum fazla ayakta durunca migdem bulanıyor su içmesem bile devamlı tuvalet ihtiyacımı gideriyorum adetime daha 8 gün var hala ara ara lekelenmeleri devam ediyor bir bu gün beyaz sulu bir şekilde yogun akıntım geldi acaba hamilemiyim bu belirtileri yaşan sonrasında hamile olan arkadaşlar varmı test için erkenmi
Mrb. Kasiklarinizda agri olmus muydu?1 hafta en 10 gün önce oldu benim ilk gebeliğimdi düşükle sonuclandi orayi geciyorum ama bir bilgimde yoktu ozamanlar peceteye sildikce kahverengi leke geliyordu bu ne diyordum arastrdm internetten anladim ama defalarca kan testi yaptrdm hep negatifti doktor adet sokturucu bile verdi yok bisey diye aka adetimde gelmiyordu belki 20 gun gecikme yaşadğm halde velhasil o sokturucuyu icmedim o lekelerden ve gecikmeden supheleniordum icime birsey dustu bekledim hep birgece adet kanamasi gbi hafif kanamam basladi acile gittim ve gebelik testi yaptilar hamilesin dediler bukdr zamann ustune oyle şasrdimki birde gec dollenme oldu sanirim herkes bukdr gec cikmasi imkansz varsa kan testnde ckardi diordu. Ama oldu.. sonrada düsük yaptm kanamayla ogrendgm icin gebeligimi fazla uzun surmedi elinde snunda dusuk oldu....
Kendimi dinlemedigim beklemedigim bir gebelik oldugu icin olmamsti diye hatrliyorum belkide olmuştur hafiften ama pek olmazmş leke gelirken. Ama hamileysen eger mesala kasiklarda batma oluyor yada atma tarznda seyirme gbi seyler olabiliyor 2. Gebelgmde yerlesme kanamasi yasamadm ama bu dedigim olduMrb. Kasiklarinizda agri olmus muydu?
Hamıle mısınızMerhabalar sat 19 Şubat. Adet donemim bittiğinden beri göğüslerde şişlik ve hassasiyet vardı fakat adetim yeni bittiği için hamilelik ihtimalini düşünmüyordum bile.dün de bir anda 3-4 yemek kaşığı kadar kanamam oldu. sonrasinda gün içerisinde parça parça çok az lekelenmem oldu.bugunde kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var. Bugün test yapayım dedim ve ikinci çizgi çok belirgin bir şekilde gözüktü. Henüz doktora gitmedim fakat şaşkınım hayal kırıklığı yaşamaktanda korkuyorum. Çünkü ilk hamileliğim de hiç bu şekilde kanamam olmamış ve adet tarihim geçtikten sonra bile yaptığım testte ikinci çizgi silik şekilde çıktığında anlamıştım. Fakat bu sefer adet olmama 14 gün var ve ikinci çizgi çok belirgin. İçinizde bu sekilde bir gebelik yaşayan oldu mu acaba?
Hamıle mısınız
Dış gebelikmis![]()
Gecmıs olsunOlsun Rabbım hayırlısını versın süreç nasıl ılerledı