• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar.

Seddd97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
104
52
48
28
Bayanlar merhaba. 17 aydır bebek istiyoruz. Henüz nasip olmadı maalesef. Regli tarihim 8 mart fakat dün koyu kahvemsi leke tarzında akıntım oldu bu sabahta bu akıntı soluk pembe ve biraz daha yoğun bi kıvam aldı ama günümü günlük ped ile geçirebiliyorum ki reglime daha 7 gün var ve reglim oldukça yoğun bi kıvamda geçer ve birde adet sancısı çekiyorum ama çok rahatsız edici şekilde değil ağrım olduğunda kanamam artıyor ağrı geçincede kanama kesiliyor böyle durum yaşayıp gebe olduğunu öğrenen bayanlar tecrübelerinizi bekliyorum beni aydınlatın lütfen😊 inşallah hepimiz istediğimiz bebelerimize kavuşuruz 😌

merhaba bende sizin yasadiklarinizin aynisini yasiyorum adetime 8 gun var ve ilk iki damla pembe geldi sonrasinda nomal kanama oldu ama kati degil sivi geliyor simdi bundan ne cikaracgimida bilmiyorum kimyasal gebelikmi yoksa yerlesme kanamasimi yasayanlar yardimci olursa cok mutlu olurum

merhaba bende sizin yasadiklarinizin aynisini yasiyorum adetime 8 gun var ve ilk iki damla pembe geldi sonrasinda nomal kanama oldu ama kati degil sivi geliyor simdi bundan ne cikaracgimida bilmiyorum kimyasal gebelikmi yoksa yerlesme kanamasimi yasayanlar yardimci olursa cok mutlu olurum
8 gün varmış daha sperm yoldadır ne yerleşmesi zaten yerleşme kanaması regl dönemi oluyor bu tarih çok erken. Enfeksiyon olabilir

sizinkisi enfeksiyonmuydu cunku sizinde adetinize 7 gun kala gelmis. sperm nasil yoldadir anlamadim canim. biraz arastirdim adetten once olurmus diye ama ben okadar umit baglamadim sadece seninle ayni belirtileri yasayinca sormak istedim

merhaba bende tam da forumda bu konuyu araştırma maksadıyla yeni üye olmuştum. ovulasyon belirtilerini gördükten bir hafta sonra kahverengi lekelenme olmaya başladı bende de ve bir haftadır sürüyor . adetim düzensizdir bugün 29.günü ve kan testi verdim ama negatif değer çıktı erken yaptırmış olabilirmiyim fikri olan var mı

Back