Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım tatlım. Benim baya koyuydu rengi kırmızının açığı pembenin koyusu. Adet oluyorum dedim. Olmadım. Ondan 4-5 gün sonrasında çift çizgi çıkmıştı.. İnşallah gebesindir. Gebelik testin yok mu evde ??Selam kızlar bugun adet olmam lazım olmadım sabaha karşı iki uç damla kan gördüm kırmızı desem değil pembenin koyusu gibi
Adet kanına da benzetmiyor kıvamlı değil yerleşme olabilir mibu akşam tekrar gordum aynısını ama kesinlikle benım adetim bu şekilde gelmezdi
Siz nasıl yaşadınız yerleşme kanamasını detaylı anlatırmısınız ?
Malesef canım bide buyuksehırlerde yasak var ya anca Pazartesi alabilirimBen ilk gebeliğimde yaşamıştım tatlım. Benim baya koyuydu rengi kırmızının açığı pembenin koyusu. Adet oluyorum dedim. Olmadım. Ondan 4-5 gün sonrasında çift çizgi çıkmıştı.. İnşallah gebesindir. Gebelik testin yok mu evde ??
İç çamaşırım da kirlendi hatta pet kullanıyodum. Tabi adet gibi bi fiil değildi. İnşallah pozitiftir yaaMalesef canım bide buyuksehırlerde yasak var ya anca Pazartesi alabilirimvalla umut oldun bana akıntı seklindemiydi benım afedersin böle kurcalayınca geliyor
Onlar hamilelerdede olmayanlarda da aynı evde etkiyi gösteriyor gerçekliği yok sendede şüphe var sanırımİç çamaşırım da kirlendi hatta pet kullanıyodum. Tabi adet gibi bi fiil değildi. İnşallah pozitiftir yaa
Ay doğruluğu nedir bilmiyorum ama şu çamaşırsuyu yada karbonatla olan testlerden deneyen oldu mu acabaa
Ben geç yumurtladım kuzum henüz gelmedi günOnlar hamilelerdede olmayanlarda da aynı evde etkiyi gösteriyor gerçekliği yok sendede şüphe var sanırım
ANladım canım öyle sorunca bende şüphen var sandımBen geç yumurtladım kuzum henüz gelmedi gün
Yok balım şimdilik bakalımANladım canım öyle sorunca bende şüphen var sandım ☺
Tabiki bence de tesadüftür o ilk hamileliğiniz Doğum gerçekleşti miYok balım şimdilik bakalım
Ama bak aklıma geldi o çamaşır suyu olayını kardeşimle denemiştik o hamileydi yaptı onunki de benimkide köpürdü başta sonra benimki söndü onun köpüğü öylece kaldı... Tabiki bilemiyorum yinede tesadüf de olabilir
Yerleşme kanaması sanırım cnm ☺ İnşallah hamilesindir
Insallah canısıYerleşme kanaması sanırım cnm ☺ İnşallah hamilesindir
Yumurtlamanın 5 ya da 6ncı günü kahverengi sulu sadece peçeteye gelen lekelenmem oldu. 2 gün sürdü. 4-5 gün sonrasında da çift çizgi gördüm. Deneyimlerime göre sulu oluyor kahverengi ya da pembe oluyor. Yumurtlamanızı biliyorsanız kaçıncı gün olduğunu hesaplayın 14ncü günse adet olma ihtimali yüksekSelam kızlar bugun adet olmam lazım olmadım sabaha karşı iki uç damla kan gördüm kırmızı desem değil pembenin koyusu gibi
Adet kanına da benzetmiyor kıvamlı değil yerleşme olabilir mibu akşam tekrar gordum aynısını ama kesinlikle benım adetim bu şekilde gelmezdi
Siz nasıl yaşadınız yerleşme kanamasını detaylı anlatırmısınız ?
Sanırım adete çevirecek sulu değilYumurtlamanın 5 ya da 6ncı günü kahverengi sulu sadece peçeteye gelen lekelenmem oldu. 2 gün sürdü. 4-5 gün sonrasında da çift çizgi gördüm. Deneyimlerime göre sulu oluyor kahverengi ya da pembe oluyor. Yumurtlamanızı biliyorsanız kaçıncı gün olduğunu hesaplayın 14ncü günse adet olma ihtimali yüksek
Hakkınızda hayırlısı olsunSanırım adete çevirecek sulu değil
Allah razı olsunHakkınızda hayırlısı olsun
Merhaba şuanda aynı şeyleri yaşıyorum acaba gebe kaldınız mı yoksa adet kanamasına mı döndüAllah razı olsun
Merhaba Ozaman adet olmustum bu topiği actık tan 3 ay sonra kaldım hamileMerhaba şuanda aynı şeyleri yaşıyorum acaba gebe kaldınız mı yoksa adet kanamasına mı döndü
Ahh ne güzel sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah benim kahverengi lekelenmemin bugün 3.günü geçen ayda adet kanamasına dönmüştü zaten yine de herşeyin hayırlısı bakalımMerhaba Ozaman adet olmustum bu topiği actık tan 3 ay sonra kaldım hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?