Gebeliğe Hazırlık YERLEŞME KANAMASI YAŞAYANLAR YARDIM💁🏼‍♀️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Yagmur-

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
3.445
7.972
78
Selam kızlar bugun adet olmam lazım olmadım sabaha karşı iki uç damla kan gördüm kırmızı desem değil pembenin koyusu gibi
Adet kanına da benzetmiyor kıvamlı değil yerleşme olabilir mi bu akşam tekrar gordum aynısını ama kesinlikle benım adetim bu şekilde gelmezdi

Siz nasıl yaşadınız yerleşme kanamasını detaylı anlatırmısınız ?

Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım tatlım. Benim baya koyuydu rengi kırmızının açığı pembenin koyusu. Adet oluyorum dedim. Olmadım. Ondan 4-5 gün sonrasında çift çizgi çıkmıştı.. İnşallah gebesindir. Gebelik testin yok mu evde ??

Malesef canım bide buyuksehırlerde yasak var ya anca Pazartesi alabilirim valla umut oldun bana akıntı seklindemiydi benım afedersin böle kurcalayınca geliyor

Malesef canım bide buyuksehırlerde yasak var ya anca Pazartesi alabilirim valla umut oldun bana akıntı seklindemiydi benım afedersin böle kurcalayınca geliyor
İç çamaşırım da kirlendi hatta pet kullanıyodum. Tabi adet gibi bi fiil değildi. İnşallah pozitiftir yaa
Ay doğruluğu nedir bilmiyorum ama şu çamaşırsuyu yada karbonatla olan testlerden deneyen oldu mu acabaa

Onlar hamilelerdede olmayanlarda da aynı evde etkiyi gösteriyor gerçekliği yok sendede şüphe var sanırım

ANladım canım öyle sorunca bende şüphen var sandım ☺
Yok balım şimdilik bakalım
Ama bak aklıma geldi o çamaşır suyu olayını kardeşimle denemiştik o hamileydi yaptı onunki de benimkide köpürdü başta sonra benimki söndü onun köpüğü öylece kaldı... Tabiki bilemiyorum yinede tesadüf de olabilir

Tabiki bence de tesadüftür o ilk hamileliğiniz Doğum gerçekleşti mi

Yumurtlamanın 5 ya da 6ncı günü kahverengi sulu sadece peçeteye gelen lekelenmem oldu. 2 gün sürdü. 4-5 gün sonrasında da çift çizgi gördüm. Deneyimlerime göre sulu oluyor kahverengi ya da pembe oluyor. Yumurtlamanızı biliyorsanız kaçıncı gün olduğunu hesaplayın 14ncü günse adet olma ihtimali yüksek

Sanırım adete çevirecek sulu değil

Merhaba Ozaman adet olmustum bu topiği actık tan 3 ay sonra kaldım hamile
Ahh ne güzel sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah benim kahverengi lekelenmemin bugün 3.günü geçen ayda adet kanamasına dönmüştü zaten yine de herşeyin hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…