- 19 Kasım 2020
- 225
- 36
- 13
Siz regl oldunuz mu akıntı devamındaBen regl olcam sandım akıntıyı görünce 4 saat falan sadece peçeteye geldi belli belirsiz ama şuan akintida yok reglide. Ağrı sızı vs de yok. Su yasak bitse keşke de kan versembu arada idrar testi Cook sonra çıkar en kesin sonuç kanda regli geçtiyse kanda çıkar
Özele bakar mısınız? benzerini yaşadım bende.Olabilir canım anlattigin ona benziyor benimde bata 4 gün kaldı bugün kremsi beyaz akintim olmuş baya bildiğin arko krem gibiydi bunlar gebelik belirtileri ins bebisler bizimledir
Yaşamadım, soru üstte kalsın.Selam kızlar. Adetime 4 gün kala dün öğleden sonra peçeteye sildiğimde 4 5 damla toplu iğne ucu kadar pembe kanama gördüm. Sonra akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kremsi losyon gibi akıntı gördüm peçeteye sildiğimde. İlerleyen saatlerde öyle bir sağ kasık ağrısı ve adet sancısı gibi alt karın ağrısı yaşadım ki .. sanki biri sağ kasığımı bacağıma doğru çekiyor gibiydi.. Gece 2 gibi lavaboya gittiğimde yine 3 4 damla çok küçük pembemsi kanama gördüm. Sağ kasık ağrım gece 3 e kadar sürdü sonra uyuyakalmışım. Ertesi gün yani bugün bata 3 gün kala öğlen 12 gibi bir iki damla daha gördüm başka kanama olmadı. Yine 2 tane test yaptım ama negatif. En son doktora aralık başında gittim kist vs durumum yok, ve en büyük adet belirtim olan göğüs hassasiyetim ve şişlik yok.
Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi ? Eğer öyle ise ne zaman idrarda pozitif görülüyor? Görüşlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim ama adet oldum, artık neyi belirti olarak algılayacağımı bilmiyorum. Benim için şu an herşey adet belirtisiYaşamadım, soru üstte kalsın.
Sorma, her ikisininde belirtisi aynı, berlirleyici olamıyor.Teşekkür ederim ama adet oldum, artık neyi belirti olarak algılayacağımı bilmiyorum. Benim için şu an herşey adet belirtisiAnca testte çift çizgi görürsem demek ki belirtilerim bunlardı diyeceğim
Yani 25 martta test yaptırdın dimi bencede erken en azından adet gününü beklemelisinbaktın 30unda adet olmadın ertesi gün tekrar kan verMerhaba kızlar BAT ım 30 mart. 24 mart günü sabahı çok hafif lekeleme oldu. Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Aynı gün hafif sinirlilik dışında bir belirtim olmadi. Ertesi gün de sol kasığımda batmalar oldu ve göğüslerim dolgunlasti. Ben bu durumu yerleşme kanaması olduğunu düşünerek heyecanla kan testine koştum ama negatif çıktı yani testi kanamanın ertesi günü yaptım. Çok erken yaptığımı söyleyenler var ve o şekilde de okuyorum. Benzer durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?
Rabbim bu mübarek gecenin hatrına gönülden isteyen evlat hasretiyle yanan hayırlı anne bana olacak kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah aminMerhaba kızlar BAT ım 30 mart. 24 mart günü sabahı çok hafif lekeleme oldu. Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Aynı gün hafif sinirlilik dışında bir belirtim olmadi. Ertesi gün de sol kasığımda batmalar oldu ve göğüslerim dolgunlasti. Ben bu durumu yerleşme kanaması olduğunu düşünerek heyecanla kan testine koştum ama negatif çıktı yani testi kanamanın ertesi günü yaptım. Çok erken yaptığımı söyleyenler var ve o şekilde de okuyorum. Benzer durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?
Siz de benzer bi durum mu yaşadınız?Yani 25 martta test yaptırdın dimi bencede erken en azından adet gününü beklemelisinbaktın 30unda adet olmadın ertesi gün tekrar
Ben hiç hamile kalmadım canım ama 3 yıldan fazladır araştıra araştıra bişeyler öğrendikSiz de benzer bi durum mu yaşadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?