- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
- 23
Selam kızlar. Adetime 4 gün kala dün öğleden sonra peçeteye sildiğimde 4 5 damla toplu iğne ucu kadar pembe kanama gördüm. Sonra akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kremsi losyon gibi akıntı gördüm peçeteye sildiğimde. İlerleyen saatlerde öyle bir sağ kasık ağrısı ve adet sancısı gibi alt karın ağrısı yaşadım ki .. sanki biri sağ kasığımı bacağıma doğru çekiyor gibiydi.. Gece 2 gibi lavaboya gittiğimde yine 3 4 damla çok küçük pembemsi kanama gördüm. Sağ kasık ağrım gece 3 e kadar sürdü sonra uyuyakalmışım. Ertesi gün yani bugün bata 3 gün kala öğlen 12 gibi bir iki damla daha gördüm başka kanama olmadı. Yine 2 tane test yaptım ama negatif. En son doktora aralık başında gittim kist vs durumum yok, ve en büyük adet belirtim olan göğüs hassasiyetim ve şişlik yok.
Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi ? Eğer öyle ise ne zaman idrarda pozitif görülüyor? Görüşlerinizi bekliyorum
Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi ? Eğer öyle ise ne zaman idrarda pozitif görülüyor? Görüşlerinizi bekliyorum