yerlesme kanaması yaşayanlar yardım..

cikoooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
20
0
1
Ankara
Arkadaşlar adetim normal tarihinde geldi ama kahverengiydi, bir iki damla degil baya oldu yalniz yarim ped kadar . Aksama dogru karnima sıcak su torbası koydum ondan sonra normal kanamama döndü 2.5 gündür normal devam ediyor yalnız ikinci gün de sicak su torbası koydum.. yerlesme kanamasi bu sekilde olur mu, torba koymam yerlesme kanamasi olsam onu da artirir mi yoksa normal adet mi görüyorum ? Ilk basta kahverengi gelmesi aklımi karistiran..

Tatlım yerleşme kanamasını ben de yaşamıştım adet gibi olmuyor. Çok az leke gibi damla damla aralıklarla geliyor.

Benim iki gün sürmüştü once kahve sonra pembe renkliydi. Iki gun sonrs kesildi. Kedilince adet olmadığımı anladim. Test yaptiydim. Kişiden kişiye degisiklik gösterir ama belki fikir edinirsin diye yazdım

çok teşekkür ederim canım, akşama doğru normale döndü kanamam fakat sıcak su torbasının etkisiyle yerleşme kanamasını artırır mı onu merak ettim :26: eğer öyle bişey olmazsa normal adet oldum zaten özellikle bugün kanamam yoğundu çünkü..

Anladım canım sanırım sıcak su okadar da artirmaz yerlesme kanamasını. Normal adetinden az isr miktarı şüphe et yoksa yerlesme değildir:44:

Banada yardımcı olursanız sevinirim kan tahlili yaptırdım sonuç 1487 çıktı çarşamba günü pembemsi leke geldi dr gittik keseyi goremdi dun agrim oldu kahverengi msi leke geldi dr gittik igne vuruldum eve geldigimde kanamam oldu ve agrilarim çoğaldı dr aradık 1 saat içinde bir tane parol 1
5 litre su icsin gecmesse tekrar gelin dedi hastaneye sancilarim kesildi ama lavaboya gittikce damla damla kan ve ipliksi sekilde pihti geliyor sizce bu yerlesme kanaması mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…