• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar yardım edebilir mi ?

sinsirella

Bulutlar diyorum bu dünyaya fazla güzeller ..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
184
134
53
35
Kızlar merhaba . Adet tarihime 9 gün var . Ayın 13ünde ovu testine göre yumurtlama günümdü. Dünden beri sol kasığım da batma var ve 1 saat önce adet Ağrı'sı gibi Ağrı'larım basladı WC'ye gittim ve pembe akıntım olduğunu gördüm. Sanki adet olcakmşm gibi ama bu kadar erken adet olmam imkansız . Bu yerleşme kanaması olabilir mi ? Yardımlarınızı ve düşünceleriniz merak ediyorum .

Eger yerlesme kanamasi ise ve devami gelmediyse pazartesi yapacagin bir kan testiyle hamis olup olmadigini ogrenebilecegini dusunuyorum

Umarım yerleşme kanamasıdır . Çok meraktayım. Evlendiğimden beri vücudum beni şaşırtıyor hiç başıma gelmeyen şeyler geliyor .

Umarım yerleşme kanamasıdır . Çok meraktayım. Evlendiğimden beri vücudum beni şaşırtıyor hiç başıma gelmeyen şeyler geliyor .
Rabbim gonlune gore versin. Ama inan biseyi cok isteyince vucudumuz bize oyunlar oynuyor. Insallah hamilesindir benimde 11 gun var bugun beyaz kremsi kokusuz akinti basladi acabaaa diyorum ama gecen 3 ayda yasadiklarimi dusununce heveslenmede diyorum :KK70::KK70:

Şuan hala devam ediyor. Sadece peçeteye geliyor. Sanki adetimin başı gibi. İyice aklım karıştı
9 gun uzun bir sure daha cok var rengi kirmizi degilse pembe yada acik kahve ise yerlesme kanamasi olmasi yuksek takip et bakalim inşallah hamissindir ve bebisin sana tutunuyordur :anneadayı:

Amin hepimizin gönlüne göre versin . Benim de 5. Denemem olacak . Bu ay ilk defa böyle birşey başıma geldi . İlk defa ovülasyon testi kullandım . Çok ciddi çalıştım hahaha :) inş tutar bu ay ikimizin de :)

İnşallah :KK70: tutmazsa bu ay bende ovu deneyecegim. Bu ay corek otu kuru yapmistim bakalim nasip o bu bahane Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur hayirlisini versin hakkımızda :KK66:

Regl 5 gun kala silik cizgiyle ogrendim kizimi.
Regl 3 gun kala kanda 60.73 cikti.
Regl gunu kahverengi akintim geldi korkudan apar topar doktora gittik.
Kese gorunmedi kan verdik 244.02 cikmisti doktor yerlesme kanamasi dedi ama biz her ihtimali goze alalim yat dinlen 1 hafta sonra gel dedi ve progestan verdi.
Yattim 1 hafta sonra kesemizi gorduk.
Simdi kizim 5 aylik.
Yani yasadim eger ki daha onceden bakmasaydim adet oldum sanirdim herhalde.
1 saat surmustu hafif hafif acik kahve

Kizlar benim sol overde kist var doktor kendi cabalarinla biraz daha dene dedi bebek olur hic olmaz demek mümkün degil dedi iki kere ara kanama gibi oldu biri damla damla bir saat surmedi digeri ise 4 gun sürdü okadar uzun olunca zaten doktora gitti ve kist oldugunu ogrendik iki ay once ve o kanamalar adetime 2 hafta varken oldu simdi ise adedime 2 gun var ve tekrar bugün iç camasirimda lekelenme tarzinda gördüm acaba mi demekten kendimi alıkoyamiyorum adet baslangici degil eminim çünkü benim her ay adet agrim asiri olur ve acil servise gideriz testte yapıp hayalkirikligina ugramak istemiyorum artik bana bi akıl verin lutfen :( 2016 da gelirmi bebegim

Arkadaşlar merhaba ben de yerleşme kanaması yaşadım adet günümde pembe kahverengi peçeteye silince gelen lekelenme oldu adet olcam dedim 3 gün bekledim daha gelmedi test yaptım şükür pozitifti :) forumlarda ben de çok aradım benzer konular bazı arkadaşların deneyimleri beni unutlandırdı ben de bu deneyimi sizlere aktarmak istedim belki aynı şeyleri yaşayan kişilere umut olur Allah herkese hayırlı evlatlar versin

Kızlar merhaba . Adet tarihime 9 gün var . Ayın 13ünde ovu testine göre yumurtlama günümdü. Dünden beri sol kasığım da batma var ve 1 saat önce adet Ağrı'sı gibi Ağrı'larım basladı WC'ye gittim ve pembe akıntım olduğunu gördüm. Sanki adet olcakmşm gibi ama bu kadar erken adet olmam imkansız . Bu yerleşme kanaması olabilir mi ? Yardımlarınızı ve düşünceleriniz merak ediyorum .
Merhaba canım çok uzun zaman geçmiş ama lekelenmeyi bende yaşıyorum 9 gün var daha acaba o zaman hamilemiydin?

Benim lekelenmem adet gunumde olmustu pembe kahve arasi bir renk olmasi lazim kirmizi olmayacak benim bildiğim
Cevapladığın için teşekkürler canım sağlıkla bütütürsün inşallah bebeğini. Benim 7-8 gün var 2 günden beri pembe kahve karışık lekelenme geldi bugün yok.umarım yerleşme lekelenmesidir :KK200:

Ben bugün sabah dayanamayarak test yaptım en başta çok silik gölge gibi daha sonra belli olan bir çizgi çıktı. Heveslenip kan testi verdim sonuç <5.00 yazıyor. Değerin tam olarak ne olduğu yazmıyor ama. Yerleşme kanaması değilmiş sanırım yaşadığım:KK43:

Ben bugün sabah dayanamayarak test yaptım en başta çok silik gölge gibi daha sonra belli olan bir çizgi çıktı. Heveslenip kan testi verdim sonuç <5.00 yazıyor. Değerin tam olarak ne olduğu yazmıyor ama. Yerleşme kanaması değilmiş sanırım yaşadığım:KK43:
Aradan cok zaman gecmis ama merak ettim hamilemiydiniz suan bendede var bu durum

Merhaba regl donemime 5 gun kala kirmizi ac miktarda kan geldi gunluk ped doldurmayacak derecede. Aksama doğru kahverengiye bazen siyaha döndü. 5 gun boyunca boyle devam etti suan regl donemim geceli 3-4 gun oluyor yani yaklasik 10 gundur minik pihti parçacıklariyla beraber kahverengi kanamam var bir gunde gece pedini dolduracak kadar. Bazen kirmizi geliyor ama cogu zaman kahverengi. Asla boyle birsey yaşamadım adet belirtilerimden hicbiri yok, yerlesme kanamasi diyen var ama ben hamilelik dusunmuyordum suanlik olabilir mi acaba yerlesme kanaması? Sebebi nedir bu kanamanin?

Regl 5 gun kala silik cizgiyle ogrendim kizimi.
Regl 3 gun kala kanda 60.73 cikti.
Regl gunu kahverengi akintim geldi korkudan apar topar doktora gittik.
Kese gorunmedi kan verdik 244.02 cikmisti doktor yerlesme kanamasi dedi ama biz her ihtimali goze alalim yat dinlen 1 hafta sonra gel dedi ve progestan verdi.
Yattim 1 hafta sonra kesemizi gorduk.
Simdi kizim 5 aylik.
Yani yasadim eger ki daha onceden bakmasaydim adet oldum sanirdim herhalde.
1 saat surmustu hafif hafif acik kahve
Canım ağrılı mıydı benimde adetime 5 gün var dün gece karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı başladı peçeteye silindim kahve rengi lekeler geliyor ama pedime geçmiyor sabah test yaptım silik çizgi çıktı daha önce idrar testim böyle pozitif çıktığı halde gebe değildim o yüzden teste güvenemiyorum yinede bu lekelenme kafamı karıştırdı adet sancısı cekiyorum ilk gebeliğimdede olmuştu ama iki aylıkken düşük yapmıştım kafam çok karışık

Canım ağrılı mıydı benimde adetime 5 gün var dün gece karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı başladı peçeteye silindim kahve rengi lekeler geliyor ama pedime geçmiyor sabah test yaptım silik çizgi çıktı daha önce idrar testim böyle pozitif çıktığı halde gebe değildim o yüzden teste güvenemiyorum yinede bu lekelenme kafamı karıştırdı adet sancısı cekiyorum ilk gebeliğimdede olmuştu ama iki aylıkken düşük yapmıştım kafam çok karışık
Ağrı hiç olmadı canım bende 5 sene evvel
Kan verin yinede siz egerki bebek varsa düşmesin sancı iyi bir belirti olmayabilir

Back