Yerleşme kanaması yaşayanlar, test pozitif bakar mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi aymudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aymudu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
119
18
18
29
Bugün regl günüm, 2-3 gündür süren kahverengi ve bazen daha koyu lekelenmelerim oluyor. Bu sabah gebelik testi yaptım ilk idrarla o silik pozitif çıktı resim ekledim. Hemen arkasından yaptım onda çok çok silik yok gibi bişey çıktı. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi böyle birşey yaşayan var mıdır aranızda. Varsa lekelenmeleriniz kaç gün sürdü merak ediyorum. Daha önce kimyasal geçirdim o yüzden biraz korkuyorum.

Eklentiler

• IMG20250316154252.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu ilk yaptığım test

Eklentiler

• 17421292877384745266100178951533.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba hangi marka var bence ben yaşadım yerleşme kanaması 3 gün sürdü ara ara peceteyle silince geliyordu bazen pede değiyordu 3 günde yarım ped bile dolmadı dediğin adetten 3 gün önce yasamissin anladığım kadarıyla bende 2 gün kala yaşadım adetin 9.gunu düşük yaşadım maalesef keseyi düşürdüm ama bence sizin hamilelik belirtisi adetiniz sökülmesse bence kan testi verin

Test markası softec, daha önce kimyasal gebeliğimi de bununla öğrenmiştim. Yarın sağlık ocağında veririm. Salı günü kadın doğuma randevu aldım. İnşallah bu kez iyi olur, çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…