merhaba arkadaşlar iki seneden beri çocuk istiyoruz ama olmuyor iki aydan beri klomen kullanyıorum ve ilk defa aralık ayında ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu ayda hastalandım ama iki gün sadece kahve rengi akıntı geldi hiç kan gibi değildi üçüncü günde aynı şekilde kahverengi leke azıcık geldi ve kesildi ama bende ne mide bulantısı var nede kasık ağrısı falan kan testi yaptırdım bir hafta önce çıkmadı doktorum bazı gebelerde 15 gün kana geç düşebiliyomuş gebelik hastalanırsan üçüncü günü gel dedi ama bende gitmedim böle olduğu için sizce yerleşme kanaması olabilirmi bu hiç kan gibi gelmedi çünkü bana bilgisi olanlar yardım edebilirmi? bu ayda üç adet yumurtam oluşmuş ikisi çatlamış normalde bu şartlarda hamile kalman gerekiyor diyolar ama doktor bütün herşeyime baktı hormonlarıma hiç birşey çıkmıyor herşeyim çok güzel adetlerim hep düzenli bunlarıda söleyim sizlere şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için...
teşekkür ederim bilgin için doktor eğer hastalanmazsan 25 aralıkta gel demişti ozaman gitmeyi düşünüyorum bakalım ilk defa böle bi durumla karşılaştım bakalım bnm gibi kahve rengi akıntısı üç gün süren var ama bakalım artık hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden bide bnm şöle durumum var bnm idrarda gebeliğim üç aylık olmadan belli olmuyor canımo yüzden test yapamıyorum çıkmıyor
Canim benim bir hfta geldi kahverengi leke 2 3 damlada kan geldii. Ve hamileyim biliyordum bende adetten 2gun once hem kanda hemde idrarda cikmisti.. o lekeler yuzunden her gun acile gittim. Cok sukur ki gecti. Rabbim hakkinda hayirlisi ne ise onu versin. Eger bebegin hayirszsa allahim hayirliya cevirsin sana ve tum isteyenlre
Benim gogsum patliyacak gibi sisti. Akintim falanda olmadi.mide bulantimda olmadi. Ama icim hissetti iki gun kala idrar testi aldm ve gordum pozitifi. Suan 7haftalikcanım ben daha önceden bir gebelik geçirdim idrarda falan hiç çıkmadı bende normalde adetim birinci günü az ikinci günü yoğun şekilde kanamalı geçiririm bu sefer üç gün sürdü hergün 3-4 damla şeklinde oldu sadece ama göğüslerimde çok acı vardı adetin ikinci günü geçti bende mide bulantısı falanda iki ayı geçtikten sonra başlıyor nasıl oluyosa göğüs acısı 5-6 günde geçiyormu hemen acaba yoksa baya bi devam ediyomu kan testi yaptırmaya gideceğim bakalım ama biraz daha beklemem gerekiyor sen hamileleğini nasıl farkettin canım?
Ben de adet oldum sanmıştım. adet tarihimden bir kaç gün evvel önce kaverengi sonra pembe leke şeklinde gelmişti. üçgün kadar sürdü sonra kesildi öyle olunca şüphelendim bir kaç gün sonra test yaptım pozitif çıktı. Kişiden kişiye değişiyor bizim ailede bu konuda bir ilktim ne annem ne ablam ne teyzem bunu yaşamıştır ondan başta hiç anlamamıştım sonra yerleşme kanaması olduğunu öğrendim:26: Tabi ben de myom olduğu için de bu olmuş olabilir. Bakalım bundan sonra gebe olursam aynı şeyi yaşayacak mıyım...
evet canım kişiden kişiye değişiyor üç ay adet olupta öğrenemeyen bile varmış bakalım bnm annemde falan böle şeyler oldumu bilmiorum bnmde üç gün sürdü geçti hiç kan yok sadece kahverengi lekeydi bende yarın test yapıcam ama öncedende yazdım bnm idrar tahlilimde çıkmıyor gebeliğim nasıl bişeyse anlamadım bazı kişilerde olabiliomuş ama pek hissiyatımda yok hamile olduğumdan bugün biraz midem bulandı ama göğüslerimde falan hiç acı ağrı yok bacaklarımda sadece damarları farketttim bugün duş alırken ama göğüs acısı hemen geçermi bilmiom kan testi için beklemem lazım ayın 25 de gideceğim doktora herkezin gebeliği farklı oluyo bazı kişilerin ilk zamnlar mide bulantısı falan oluyo benim iki üç aydan sonra başlıyor bu olaylar bakalım nasip artık dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok çok şükür bugünlerimize bi rahatsızlığım yok ya olur inşallah...
Benim bulantım çabuk başlamıştı ve iştahım açılmıştı. Fakat fizyolojik hiç bir belirtim olmadı. Yani göğüste şişkinlik hassasiyet gibi şeyler yaşamadım. fakat kirpiklerim bitişik bitişikti bunu da burada öğrenmiştim çok şaşırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?