yerleşme kanaması yasayanlar bakabılırmı

aensarhebrar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
mrb arkadaslar bn 9 aylık ewlıyım bı kac aydr duzensız adet oluyrm en son nısan 13 te regl oldum bı hafta sonra tekrar regl oldum dun esımle bırlıkte olduktan snra pembe kan gbı bsey gldı dewamı olmamıstı bımsaat once tekrar oldu regl ya bu ay 15 ınde yda 25 ınde olacak duzensz oldugu ıcın emın degılım ve bu gelen pembe kanama yerleşme kanaması olabılırmı bıde bı kac gundur kasıklarım agrıyo yururken oturup kalkalrken sag kasıgımda batmalar oluyo acaba hamıle olabılırmym

eczaneden test alıp yapabilirsin, hamile oladabilirsin, olmayadabilirsin..
bunu burda kimse bilemez

Bir saat once regl oldu yazmissiniz ya yine mi akinti seklinde cok az bir kanama oldu?
Eger evetse hemen bir test yapin.

Bir rahatsizliginiz da olabilir.

Ayrica hamilelik suresince bile duzenli adet goren insan taniyorum.

Olabılıt test al

mrb arkadaslar bn 9 aylık ewlıyım bı kac aydr duzensız adet oluyrm en son nısan 13 te regl oldum bı hafta sonra tekrar regl oldum dun esımle bırlıkte olduktan snra pembe kan gbı bsey gldı dewamı olmamıstı bımsaat once tekrar oldu regl ya bu ay 15 ınde yda 25 ınde olacak duzensz oldugu ıcın emın degılım ve bu gelen pembe kanama yerleşme kanaması olabılırmı bıde bı kac gundur kasıklarım agrıyo yururken oturup kalkalrken sag kasıgımda batmalar oluyo acaba hamıle olabılırmym

adetinden 1 hafta sonra ise yerlesme kanamasi olmasi inkansiz embiriyo halinde oldugu icin daha canim yinede test yap

En son 19 nisanda adet oldum. hcg dün 28 çıktı. Bugünde akıntı gelmeye başladı. Çok korkuyorum adet olur muyum diye.

Back