yerleşme kanaması yaşayanlar bakabilir mi?

bysgns

Sabır 🙏
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
826
505
53
32
Herkese iyi akşamlar , kızlar şimdi birkaç sorum var.
Bu ay hsg çekildim onda da şükür sorun çıkmadı. Doktor korunma dedi . Yumurtlamayı gördüm son testimdi çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ama değerlendirdim . Yumurtlamadan 12 gün sonra test yaptım silik çizgi dahi yoktu. Bugün adet günüm.Dün akşam kahverengi leke geldi. Bazı aylar böyle oluyor ertesi gün sökülüyorum. Bugün peçeteye birkaç defa leke geldi hatta sonki kahverenginden pembeye dönmüş soluk bir pembe. Adet olacakmışım hissi var . Her ay gebelik belirtisi psikolojik olarak yaşarım ama bu ay ekstra sadece sol bacağım yumurtlamadan beri çekiyor gibi ama o hsgden sonradan kalmış olabilir diye düşündüm.
Sizce 12.gün negatif çıkmıştı bir daha test yapayım mı? Döner mi bu saatten sonra ? Yerleşme yaşayanların da böyle mi oldu merak ediyorum.

burda bı kac arkadas 2 3 gun ust uste pik cıktıgını paylasmıstı. sende de oyle olduysa eger bence bı daha test yapmanda fayda var:)) 10 gun de de yerlesebılıyor ya hanı cocuk rahme. o zaman daha gec yukselmeye baslıyor bhcg o da var :) rabbım hakkında hayırlısını versın

Adete 4-5 gun kala olmustu bende . Bı ıkı gun leke leke geldı peceteye gectı . Adetım bir gun gectı . Kan testi yaptırdım bide eczaneden test almsıtım orda ogrendım hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…