• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar bakabilir mi ltfn ne olur

Suskungirl44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
92
18
38
27
Misalen yerlesme kanaması nasıl olur olanlar yazabilir m i rengi miktarı falan bide. yerlesme kanaması yasayanlar kanamayı yaşadığınız ay mi öğrendiniz ya da diğer adet döneminde mi veyahutta yasayanlar yaşadığı ayda kan testi yapıp negatif çıkıp diğer ay pozitif çıkan var mı kan testinde ne olur görüş paylasin

Misalen yerlesme kanaması nasıl olur olanlar yazabilir m i rengi miktarı falan bide. yerlesme kanaması yasayanlar kanamayı yaşadığınız ay mi öğrendiniz ya da diğer adet döneminde mi veyahutta yasayanlar yaşadığı ayda kan testi yapıp negatif çıkıp diğer ay pozitif çıkan var mı kan testinde ne olur görüş paylasin
Ben de bu konuyu merak ediyorum lütfen yardımcı olun kızlaar

Merhabalar, 5 haftalık hamileyken yerleşme kanaması olmuştu. Hiç ağrı olmadan peçete sildiğimde pembe bi akıntı olarak gelmişti ama çok az bi kere gelmişti.

Ben tüp bebekle hamile kaldım. Transferin 9. günüydü. Peçeteye adetim gelecekmiş gibi çok az bi açık kahverengi leke geldi. Korktum tutmadı yada düşüyo diye. O gün pedime bir iki kez aynı tarzda leke geldi. 1 kez daha silince peçeteye geldi. Toplamda 2 3 saatte 4 kez filan çok az bi leke şeklindeydi yani. Çok şükür bi daha olmadı.

Tam adet olmam gereken gün böyle nasıl diyim kızlık zarı yırtılınca gelen miktar gibi cok az bir iki damla ve pembe idi. Devamı gelmeyince şüphelenip test yaptım ve hamileydim

Bende sabah lavaboya gittiğimde çok açık renk kırmızımsı kan gelmişti birkaç damla şüphelenlştm ondan sonra adetm gecikince test yapmştm 😁

Teşekkürler benimde 3 gün sürdü günde 1-2 kere falan geldi sanırım yerleşme kanaması değil :(

Back