• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi yasayanlar acil!

Damlabb12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
12
0
1
33
Yerlesme kanamaniz nasildi? Benim 15 gundur suren koyu kahve bazen acik kirmizi kanamam var. Henuz durmadi normal adet gunumden once basladi adet kanamasina hic dönmedi adetim gecelide 1 hafta oluyor ama tam 15 gundur koyu kanamam var sizde nasildı? Benimki yerlesme kanamasi olabilir mi

Yerlesme kanamaniz nasildi? Benim 15 gundur suren koyu kahve bazen acik kirmizi kanamam var. Henuz durmadi normal adet gunumden once basladi adet kanamasina hic dönmedi adetim gecelide 1 hafta oluyor ama tam 15 gundur koyu kanamam var sizde nasildı? Benimki yerlesme kanamasi olabilir mi
yerlesme kanamasi 1 defa olan bir sey . hergun devam eden kanamaniz varsa bence bi dr ya gozukmekte fayda var

15 gun uzun bi sure yerlesme kanamasi olacagini sanmam.
Bence doktora gitmelisin belki sagliksiz bir gebeliktir.
Mutlaka beta hcg baktir kotu bi durumla karsilasma sonra.

Merhaba hanimlar. Benim gecmis adet tarihim 10 agustos gelecek adet tarihim 9 eylul.
Yumurtlama tarihimde agustosun 24 undeydi iliski oldu ovulasyon testiyle takip etmistim.
Bugun cok minik findik kadar bir kahverengi leke geldi yerlesme kanamasi olabilir mi ?

Merhaba Kizlar,
Size birsey sormak istiyorum,bana acil yardimci olurmusunuz?
Cuma günü asilama oldum ve asilama yapilirken doktorum hafif lekelenmen var dedi Ama peceteye gelmemisti hic. Asilama Adet bitiminden 6 gün sonra yapilmisti.
Asilamanin ertesi günü ve onu takip Eden gün Ara Ara kahverengi lekelenmelerim oldu. Aceba yerlesme kanamasi olabilirmi? Yumurta catladiktan sonrada bu tarz lekelenme olabiliyormus,Ama daha önce hic yasamamisrim Cok sasirdim.

Back