Yerlesme kanaması yaşayan

Gayen

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
123
49
18
31
Arkadaslar adetıme 1 gun kaldı kahverengi ıkı kere peceteyle sildıkce geldı çok adet sancım yok göğüs sancısı cok yasadım hale var sızce adetmı yerlesme kanamasımı

Merhaba, benim adet başlangıcında lekelenmem hiç olmuyordu. Gebeligimi pembe sürüntü ile öğrenmiştim. Acaba yerleşme mı oluyo deyip test yapmıştım. Sadece peçeteye gelmişti. Arkadasimda da koyu kahverengi lekeler gelmişti, öyle öğrenmişti.

Göğüs hassasiyeti inanılmazdı, sağa sola yatamiyodum. Eğer sizde varsa belirtiler bence adet geciktikten sonra bi test yapın, aklınızda kalmasın inşallah gönlünüzce olur her şey.

Benım kahve canım ama fazla agrım yok adet öncesi benım oluyo yine olemı acaba dedım bakalım gerisı gelcekmı

Önceden yasıyomuydun adet once göğüs acısını ben bu ay çok yasadım hatda ucuları çok kötü acıyor 5 aydr ıstyoruz kahve lekeyi girince uzuldım ama ınsalah hamıleyımdır

Göğüs hassasiyeti inanılmazdı, sağa sola yatamiyodum. Eğer sizde varsa belirtiler bence adet geciktikten sonra bi test yapın, aklınızda kalmasın
Önceden yasıyomuydun adet once göğüs acısını ben bu ay çok yasadım hatda ucuları çok kötü acıyor 5 aydr ıstyoruz kahve lekeyi girince uzuldım ama ınsalah hamıleyımdır
Önceden bu kadar olmuyordu, yani daha yoğun bi hassasiyet olmuştu, farkı hissedebiliyodum gebelikte. Inşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın

İnş canım çok üzülüyorum olmayacak dıe ama kahve akıntıya girince sasırdım adetıme 1 gun falan var hatda 2 gun vardı erken olabılıyomı bu leke

İnş canım çok üzülüyorum olmayacak dıe ama kahve akıntıya girince sasırdım adetıme 1 gun falan var hatda 2 gun vardı erken olabılıyomı bu leke
Olabilir erken yumurtlama olduysa bu ay. Sen içini ferah tut sonuç ne olursa olsun hayırlısı olur inşallah senin için. Biraz daha bekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…