Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar adetıme 1 gun kaldı kahverengi ıkı kere peceteyle sildıkce geldı çok adet sancım yok göğüs sancısı cok yasadım hale var sızce adetmı yerlesme kanamasımı
Merhaba, benim adet başlangıcında lekelenmem hiç olmuyordu. Gebeligimi pembe sürüntü ile öğrenmiştim. Acaba yerleşme mı oluyo deyip test yapmıştım. Sadece peçeteye gelmişti. Arkadasimda da koyu kahverengi lekeler gelmişti, öyle öğrenmişti.
Göğüs hassasiyeti inanılmazdı, sağa sola yatamiyodum. Eğer sizde varsa belirtiler bence adet geciktikten sonra bi test yapın, aklınızda kalmasın inşallah gönlünüzce olur her şey.
Önceden yasıyomuydun adet once göğüs acısını ben bu ay çok yasadım hatda ucuları çok kötü acıyor 5 aydr ıstyoruz kahve lekeyi girince uzuldım ama ınsalah hamıleyımdır
Önceden yasıyomuydun adet once göğüs acısını ben bu ay çok yasadım hatda ucuları çok kötü acıyor 5 aydr ıstyoruz kahve lekeyi girince uzuldım ama ınsalah hamıleyımdır
Önceden bu kadar olmuyordu, yani daha yoğun bi hassasiyet olmuştu, farkı hissedebiliyodum gebelikte. Inşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın