Yerleşme kanaması yaşayan varmı?

Brrk_b29

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
7
1
1
22 Eylül'de adet oldum bir hafta sürdü.20 Ekim'de adet olmam gerekiyordu olmadım.dün gece pembe bir leke oldu.bugünde ara ara peceteye değecek kadar kahverengi lekelenme var.dün 5 TL'lik test yaptım bozuk çıktılar. Acaba yerleşme kanamasını yaşıyorum.son 6 aydır çok düzenliydi adetlerim.acaba hamilelik olabilirmi.ne yapmalıyım bilmiyorum.

İki sefer yaşadım yerleşme kanaması beklenen adet tarihinde ve peçeteye sildiğimde gelen bir kaç seferlik birseydi ama her kadında farklı olabiliyor kesin yerleşme kanaması yaşamışsınız diyemeyiz size de ama kan vermek en net sonucu verir size

Nasıl bozuk çıktılar. Komple pembe mi oldu. Cnm tekrar al yap. Düzenli adet gören bir kişi de Yerleşme kanaması adete 2-3 kala gelir. Kişiden kişiye de değişir. Yumurta döllendikten 10-12 gün sonra gelir. Yumurtan geç döllenmiş de olabilir.

Test al tekrar yap. Geçmiş duruyor adetin belki de zor sökülüyordur böyle 1-2 gün lekelenme gelir sonra açılır.

İkinci çizginin çıkması gereken yerde dağıldı ikincisinde hiç çizgi çıkmadı.33. günüm bugün ve hala peceteye kahverengi lekelenme geliyor.ara ara adet sancısı gibi oluyor.tamam oldum diyorum gidiyorum bişey yok.yarında böyle olursa erken belirten testten Alcan.40 yaşındayım 5 senedir uğraşıyorum 4 düşüğün oldu.psikolojik olarak çok yoruldum.umarım bu yerleşme kanamasıdır ama mevsimsel bir gecikmede olabilir diye yarında beklicem.

Stres yapma cnm en büyük etken o akışına bırak. Denediğin ay adetin 1 hafta geçene kadar bunu hiç irdeleme. Bize bi hocamız demişti. Hamile kalmak isteyen hanımlar çok yoğunlaşıp o kadar yoğun stres yapıyorki hormonlar yanlış çalışıyor. rahime bebek tutunamıyor diye.

Akışına bırak ve güzel haberi bize ver. İnşallahh

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…