• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması Yaşayan Var Mı?

murdervan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
36
28
3
25
Arkadaşlar merhaba.Ben 7 aylık evliyim ve 1 aydır düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum öncesinde prezervatif kullanıyorduk ama hiç içe boşalma olmadı.Sadece geçtiğimiz hafta 1 defa oldu eşim kendini tutamadıgı icin ve hapım bitti şuan 7 günlük aranın 4. Günündeyim.Normalde takvimimde adetime 7 gün gözüküyordu ama bugün önce kasıklarımda ağrı başladı ve çok geçmeden pembemsi biraz katı bir akıntı geldi.Sonrasında da ped yerleştirdim ve baya ilk gün ki yoğunlukta olan normal adet kanaması gibi adet kanamam ve ağrım var.İnternetten baktım ama yerleşme kanaması mı adet kanaması mı ayırt edemedim her sayfa farklı birşey söylüyor.Daha önce de bu renkte bir akıntım olmamıştı açıkçası.Doktora gitmeyi düşünüyorum ama son cinsel ilişkimizin üstünden 9 gün falan geçti hamilelik ise 15 günden sonra ancak belli oluyormuş,biraz endişeleniyorum açıkçası çünkü henüz bebek sahibi olmayı düşünmüyorduk,içe boşalma olunca da endişelendim.Doktora görüneceğim zamana kadar deneyimli olan hanımlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Genel olarak yerleşme kanaması adet kanaması gibi olmaz ama yoğun yerleşme kanaması olan insanları da duyuyoruz 3 gün sonra kan verirseniz hamile olup olmadığınız belli olur.

Genel olarak yerleşme kanaması adet kanaması gibi olmaz ama yoğun yerleşme kanaması olan insanları da duyuyoruz 3 gün sonra kan verirseniz hamile olup olmadığınız belli olur.
Cok tesekkür ederim peki yerleşme kanaması genelde kac gün sürüyor 3 saat ila 3 gün icinde biter yazanlar olmuşta.

Cok tesekkür ederim peki yerleşme kanaması genelde kac gün sürüyor 3 saat ila 3 gün icinde biter yazanlar olmuşta.
Bende yerleşme kanaması sadece bir kç damla gelmişti ama geldiğinde hamile olduğum biliyordum öğrenmiştim zaten 5. Haftanım içindeydeim çok az bişeydi yani
Bence sizinki adet kanamaasıdır ama siz yinede bikaç gün sonra test yapın

Bende yerleşme kanaması sadece bir kç damla gelmişti ama geldiğinde hamile olduğum biliyordum öğrenmiştim zaten 5. Haftanım içindeydeim çok az bişeydi yani
Bence sizinki adet kanamaasıdır ama siz yinede bikaç gün sonra test yapın
Çok teşekkür ederim ben de adet kanaması olduğunu düşünüyorum ağrılardan dolayı şuan 3. Günündeyim gece boyu hiç gelmemiş ama inşallah devam eder

Merhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 14 gün gecikti.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi.Birkaç günde baş dönmesi yaşadım. Bazen sağ kasık ağrısı oluyor. idrarla birlikte pembe akıntı 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif.
Sizce Yerleşme kanaması mıydı? Bu kadar geciktikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı

Back
X