Yerleşme Kanaması Yaşayan Var mı?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26.868
Puanlar
798
Arkadaşlar ben bir hafta önce kahverengi bir kanamam oldu akşam başladı ertesi gün kesildi şimdi adetime 2 gün var pazartesi adet olmam lazım acaba yerleşme kanamasımıydı diyorum idrar tahlili yaptım ama çıkmadı bir şey dostlar ...
pzartesi ve salı gününe kan tahlili yaptıracağım bakalım kısmetse..
sizler yaşadınız mı böyle bir durum merak ediyorum sevinsem mi idrar tahlili için erken ama belki de çıkar dedim ya da yok kendimi sevindiriyrum boşa da umutlanmayayım diyorum yoksa çok ağlayıp üzüleceğim :(

Kanaman olduktan 12 gün sonra kan testiyle anca ogrenirsin heralde. Veya idrar testi deneyebilirsin.

Kanaman olduktan 12 gün sonra kan testiyle anca ogrenirsin heralde. Veya idrar testi deneyebilirsin.
canım yerleşme kanamadı bugün 8 gün oldu idrar tahlili yaptım ama çıkmadı en iyisi kan tahlili yaptırmak değil mi kafam karma karışık var mı yok mu sürekli kafamda sorular

Idrarda çıkmaz zaten. Kanda da belki çıkar.
canım yerleşme kanamadı bugün 8 gün oldu idrar tahlili yaptım ama çıkmadı en kan tahlili yaptırmak değil mi kafam karma karışık var mı yok mu sürekli kafamda sorular

Bendede vardi yerlesme kanamasi progestan vermisti doktorum bol bol yat dinlen kesinlikle yorma kendini

Bana yine bu ay da nasip olmadı gülüm adet oldum önceki kanamayi yerleşme sandım ama nasip dua ederseniz sevinirim

Selamnalyküm arkadaşlar ya benimde bat bugün normalde ama yaklaşık 8 veya 9 gün öncesinden öncelikle akıntı daha sonra kanama oldu ama bu sure zarfında olan kanama bir Pedi bile doldurmaz o kadar az ve genelde pecetede görüyordum burdan paylaştım yerlesme kanaması olabilir dediler bu sabah test yaptım negatif çıktı ama lavaboya gittiğimde pecetede yine kan gördüm acaba bi sıkıntı mi var yoksa kan tahlili mi veriyim ?

Selamnalyküm arkadaşlar ya benimde bat bugün normalde ama yaklaşık 8 veya 9 gün öncesinden öncelikle akıntı daha sonra kanama oldu ama bu sure zarfında olan kanama bir Pedi bile doldurmaz o kadar az ve genelde pecetede görüyordum burdan paylaştım yerlesme kanaması olabilir dediler bu sabah test yaptım negatif çıktı ama lavaboya gittiğimde pecetede yine kan gördüm acaba bi sıkıntı mi var yoksa kan tahlili mi veriyim ?
Bu ay benimde öyle oldu adetliyim şimdi idrar tahlili negstifti kan vermedim

Benimde idrar testim negatif çıktı bir kaç gün beklicem tekrar yapıcam eğer o zaman da negatif çıkarsa bir daha ki ay inşallah diyip önüme bakıcam :)

Kızlar üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır inanın zamanı gelince Rabbim verecek inşaAllah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aklınızda bulunsun diye söyleyeyim bende yerleşme kanaması oldu ama adet zamanımda olmuştu adetten 8-10 gün önce olmasının yerleşmeyle ilgisi olduğunu zannetmiyorum neden derseniz çünkü bebek rahme yerleşirken o kanama oluyor kılcal damara denk geldiği için oluyor ve normal şartlarda o kanamadan kısa bi süre sonra testte çıkması lazım çünkü bebek yerleştiği anda beta hcg salgılanmaya başlıyor idrarda çıkmasa bile kanda mutlaka çıkar
Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün olacak inşaAllah sabır....

Benimde idrar testim negatif çıktı bir kaç gün beklicem tekrar yapıcam eğer o zaman da negatif çıkarsa bir daha ki ay inşallah diyip önüme bakıcam :)
inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım amin

Back