merhaba canım.. idrar testinde beta hsg değeri belirli bir noktaya ulaşmadan çıkmıyor maaselef. o yüzden günün geçtikten sonra tekrar etmeni tavsiye edebilirim. hatta başka arkadaşlar gününü 1 hafta 10 gün geçmesi gerekiyor da diyebilir. (hatta bu daha garantidir :) ) güzel sonuçlar almanı dilerim canım.Adetime 2 gün var sabah idrar testinde tek çizgi çıktıHiçbirşey de hissetmiyorum. Yorum yapar msnz?
Canım senin durum ne oldu hamile kalabildiniz miBugün akşamüstü ilk koyu kırmızı sonra kahverengi akıntı geldi adet oldum sanırım pedde kahverengi az akıntı var. Adet oldum sanırım moralim çok bozuk. 1 hafta önce kanama oldu o neden oldu o zaman. Yarın doktordan randevu aldım. Tup bebek için devlet hastanesi sevk ediyor mu acaba bilginiz var mı arkadaşlar
Kalamadım canım. Üniversite hastanesine gittim tahlillerimizi yaptırdık onlarda da birşey çıkmadı. Olur sizin deyip yolluyorlar ama 2 yıldır bi daha hamile kalamadım. Sebepsiz infertiliteCanım senin durum ne oldu hamile kalabildiniz mi
Anladım cnm rabbim bekletmeden hayirlisiyla versin ins bnde kanama yaşadım 3 gün sürdü açık pembe ydi sonra kahverengi geldi bitti 3 gündür de bişey yok kesildi adetime de 5 gün var bakalım inş hamileyimdir bndeKalamadım canım. Üniversite hastanesine gittim tahlillerimizi yaptırdık onlarda da birşey çıkmadı. Olur sizin deyip yolluyorlar ama 2 yıldır bi daha hamile kalamadım. Sebepsiz infertilite
inşallah canım senin daha büyük bir ihtimal hamile olma olasılığın benim çünkü sadece 2 damla olmuştu. forumlarda baktığım kadarıyla belirti sendeki gibi oluyor. sen ne zamandır deniyorsun? daha önce hamile kaldın mı? inşallah hayırlısıysa hamile kalırsın bu ay canım.Anladım cnm rabbim bekletmeden hayirlisiyla versin ins bnde kanama yaşadım 3 gün sürdü açık pembe ydi sonra kahverengi geldi bitti 3 gündür de bişey yok kesildi adetime de 5 gün var bakalım inş hamileyimdir bnde
Benim de aynı oldu Canım seninle geçen ay,kısa sürdü ve sonrasında kahverengi lekelenmeler oldu ve hiç ağrı şişkinlik vs olmadı ama testler hep negatifti umudumu kestimAnladım cnm rabbim bekletmeden hayirlisiyla versin ins bnde kanama yaşadım 3 gün sürdü açık pembe ydi sonra kahverengi geldi bitti 3 gündür de bişey yok kesildi adetime de 5 gün var bakalım inş hamileyimdir bnde
Bende ekim de 2 yıl bitecek cnm evlıyım hiç korunmadik zaten olmadı daha hic hamile de kalamadım bakalım inş bu ay olur seviniyorum tam kesin yerlesme kanamasi bu yasadigim diyorum ama malesef o zman dan beri test yapıyorum negatif çıkıyor bugün de adet tarihim 3 gün gecikti bakalım inş vardir ama ümidim tükendi ya olmazsam 10 gün geçerse adet öyle kan veririm diyorum sen ne kadarlık evlisininşallah canım senin daha büyük bir ihtimal hamile olma olasılığın benim çünkü sadece 2 damla olmuştu. forumlarda baktığım kadarıyla belirti sendeki gibi oluyor. sen ne zamandır deniyorsun? daha önce hamile kaldın mı? inşallah hayırlısıysa hamile kalırsın bu ay canım.
Bende aynen öylecanım umudunu kestim ya o kanamanın üzerinden 10 gün geçti adetim de 3 gun gecikti bugün ama idrar testi hala negatif çıkıyor demekki yok malesef yineBenim de aynı oldu Canım seninle geçen ay,kısa sürdü ve sonrasında kahverengi lekelenmeler oldu ve hiç ağrı şişkinlik vs olmadı ama testler hep negatifti umudumu kestim
3 gün önce 25 gün gecikme sonucunda adet oldum malesef bugunde doktora gittim kist oluşmuş agustos da asilama yapılacak artık beklemek istemiyorum bakalım kısmet ins olur bu seferBende aynen öylecanım umudunu kestim ya o kanamanın üzerinden 10 gün geçti adetim de 3 gun gecikti bugün ama idrar testi hala negatif çıkıyor demekki yok malesef yine
aynı durumu bugün bende yaşıyorum gecikmenin 2. günü ve hafif ağrıyla birlikte lekelenme var. siz dede oldu sanırım sonuç ne oldu acabaSena hnm o dönem hamile miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?