Yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

fragariaa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
514
222
103
Merhaba arkadaşlar ben yumurta takibi yaptırıyorum. Bu ay yumurtam çatladıktan sonra 11. günde adetime yaklaşık 1 hafta kala peçete damla şeklinde açık kırmızı kan geldi üstünden 2 gün geçti adet tarihime 3 gün var daha. Alt karın bölgemde ağrı oluyor. Benim normalde göğüslerimde regl döneminde de ağrı olmaz ama dün akşam baya ağrı oldu. Bi de bu ağrılar, bulantı gün içerisinde devamlı yaşamadınız değil mi? Sizce hamile kalmış olabilir miyim? Daha önce bu şekilde kan gelmemişti ama bulantı, karın ağrısı vs yaşadım hüsrana uğradım sonunda. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?

Son düzenleme:
Olabilir de olmayabilir de test yaptnmi hiç? Bn gecikmenin ikinci günü yasadm lekelnme doktorum yerleşme demsti kanda degerm 228di

Kan testi yaptırmadım korkuyorum negatif çıkar diye ama böyle de içim içimi yiyor. 3 gün var regl tarihime. İdrar testi denesem mi acaba? Bulunduğum yerde acilde beta hcg ye bakmıyorlar.

Adetime 2 gün var sabah idrar testinde tek çizgi çıktı Hiçbirşey de hissetmiyorum. Yorum yapar msnz?

Adetime 2 gün var sabah idrar testinde tek çizgi çıktı Hiçbirşey de hissetmiyorum. Yorum yapar msnz?
merhaba canım.. idrar testinde beta hsg değeri belirli bir noktaya ulaşmadan çıkmıyor maaselef. o yüzden günün geçtikten sonra tekrar etmeni tavsiye edebilirim. hatta başka arkadaşlar gününü 1 hafta 10 gün geçmesi gerekiyor da diyebilir. (hatta bu daha garantidir :) ) güzel sonuçlar almanı dilerim canım.

Bacak ağrısı, bel ağrısı ve alt karin bölgesinde sızı adet öncesi de hissediliyor değil mi? Hamilelik belirtisi de olabilir mi? Bu birkaç damlalık kanama sizce hamilelik belirtisi mi ben başka sebep göremiyorum ama burada başka konu başlıklarında böyle kanaması olanlar sonradan adet olmuş diye de gördüm

Bugün akşamüstü ilk koyu kırmızı sonra kahverengi akıntı geldi adet oldum sanırım pedde kahverengi az akıntı var. Adet oldum sanırım moralim çok bozuk. 1 hafta önce kanama oldu o neden oldu o zaman. Yarın doktordan randevu aldım. Tup bebek için devlet hastanesi sevk ediyor mu acaba bilginiz var mı arkadaşlar

Canım senin durum ne oldu hamile kalabildiniz mi

Kalamadım canım. Üniversite hastanesine gittim tahlillerimizi yaptırdık onlarda da birşey çıkmadı. Olur sizin deyip yolluyorlar ama 2 yıldır bi daha hamile kalamadım. Sebepsiz infertilite
Anladım cnm rabbim bekletmeden hayirlisiyla versin ins bnde kanama yaşadım 3 gün sürdü açık pembe ydi sonra kahverengi geldi bitti 3 gündür de bişey yok kesildi adetime de 5 gün var bakalım inş hamileyimdir bnde

inşallah canım senin daha büyük bir ihtimal hamile olma olasılığın benim çünkü sadece 2 damla olmuştu. forumlarda baktığım kadarıyla belirti sendeki gibi oluyor. sen ne zamandır deniyorsun? daha önce hamile kaldın mı? inşallah hayırlısıysa hamile kalırsın bu ay canım.

Benim de aynı oldu Canım seninle geçen ay,kısa sürdü ve sonrasında kahverengi lekelenmeler oldu ve hiç ağrı şişkinlik vs olmadı ama testler hep negatifti umudumu kestim

Bende ekim de 2 yıl bitecek cnm evlıyım hiç korunmadik zaten olmadı daha hic hamile de kalamadım bakalım inş bu ay olur seviniyorum tam kesin yerlesme kanamasi bu yasadigim diyorum ama malesef o zman dan beri test yapıyorum negatif çıkıyor bugün de adet tarihim 3 gün gecikti bakalım inş vardir ama ümidim tükendi ya olmazsam 10 gün geçerse adet öyle kan veririm diyorum sen ne kadarlık evlisin

Benim de aynı oldu Canım seninle geçen ay,kısa sürdü ve sonrasında kahverengi lekelenmeler oldu ve hiç ağrı şişkinlik vs olmadı ama testler hep negatifti umudumu kestim
Bende aynen öylecanım umudunu kestim ya o kanamanın üzerinden 10 gün geçti adetim de 3 gun gecikti bugün ama idrar testi hala negatif çıkıyor demekki yok malesef yine

Bendede gün geçti idrar testi yaptım cikmadi son adet tarihimde lekelenmeye basladim kan tahlili yaptırdım çıktı

Bende aynen öylecanım umudunu kestim ya o kanamanın üzerinden 10 gün geçti adetim de 3 gun gecikti bugün ama idrar testi hala negatif çıkıyor demekki yok malesef yine
3 gün önce 25 gün gecikme sonucunda adet oldum malesef bugunde doktora gittim kist oluşmuş agustos da asilama yapılacak artık beklemek istemiyorum bakalım kısmet ins olur bu sefer

Canm bende gecikmenin ikinci günü yaşıyorum pembemsi renkte bı lekelenmem var ara ara kasıklarım belim karnım adet sancısı gibi çok ağrıyor sence hamile olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…