• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi YAŞAMAYAN VARMİ

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
88
33
merheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?

merheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?
Su an 8.haftama girdim ama yerlesme kanamam falan hic olmadi 🤔 sanrm her kadinda farkli, sebepsiz degiskenler 🥴

Yaşamadım hamilelik boyunca da çok şükür açık pembe bile olsa herhangi bir kanama leke olmadı bende herkeste yerleşme kanaması olmuyor demekki

2 . Gebeliğimi yaşıyorum . İkisinde de yaşamadım

Cnm herkes yerleşme kanaması yaşayacak diye bir şey yok ben ilk gebeligim de yaşadım 2 gebeligimdi yaşamadım gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir 3 gün gecikme varsa testte çıkar gebelik

bugun idrar testi yaptim ama cikmadi ondan biraz daha bekliyip kan testi yapiyim dedim cvp icin tsk ederim ❤️

Var, kızımda yerleşme kanaması oldu, oğlumda olmadi
Kizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 23.gunundeyim adetime 5 gun var ve lekelenmem oldu 3 gun once 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara sulu pembe 2 damla kahverengi biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi yok yerlesme olabilirmi bu erkenmi yoksa

bende olmadi

Back