Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yerlesme kanamasi YAŞAMAYAN VARMİ
- Konu Sahibi serap2002
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebekalmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mayıs 2020
- 929
- 1.375
- 63
Su an 8.haftama girdim ama yerlesme kanamam falan hic olmadi sanrm her kadinda farkli, sebepsiz degiskenlermerheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Yaşamadım hamilelik boyunca da çok şükür açık pembe bile olsa herhangi bir kanama leke olmadı bende herkeste yerleşme kanaması olmuyor demekkimerheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?
tesekkur ederm cevap icin hep kanamadam bahsedilmis allah olmayan herkese versin insalah hamileyimdirVar, kızımda yerleşme kanaması oldu, oğlumda olmadi
insallah benimden ondan dolayi olmamistir aklima turlu seyler gelio acaba dis gebelikmi ondan mi olmadi die bile dusundumVar, kızımda yerleşme kanaması oldu, oğlumda olmadi
yaa insalah gebeyimdirHiçbirinde yaşamadım.
Hiçbirinde yaşamadım.
- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
Zaten çoğunluk yaşamıyor. Rahat olun. Gönlünüze göre olsun.merheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?
- 7 Mayıs 2012
- 7.199
- 8.217
- 398
Yok illa kanama olacak diye bişey yok, çoğu kişide olmuyor,moralini bozmainsallah benimden ondan dolayi olmamistir aklima turlu seyler gelio acaba dis gebelikmi ondan mi olmadi die bile dusundum
allah razi olsn tsk ederim olmayan herkese rabbim nasip etsnZaten çoğunluk yaşamıyor. Rahat olun. Gönlünüze göre olsun.
- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
Aminallah razi olsn tsk ederim olmayan herkese rabbim nasip etsn
- 19 Ağustos 2020
- 244
- 117
- 18
- 25
16 haftalik hamileyim oğluma. Ben de yaşamadım.merheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Cnm herkes yerleşme kanaması yaşayacak diye bir şey yok ben ilk gebeligim de yaşadım 2 gebeligimdi yaşamadım gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir 3 gün gecikme varsa testte çıkar gebelikmerheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?
Kizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 23.gunundeyim adetime 5 gun var ve lekelenmem oldu 3 gun once 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara sulu pembe 2 damla kahverengi biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi yok yerlesme olabilirmi bu erkenmi yoksaVar, kızımda yerleşme kanaması oldu, oğlumda olmadi
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
bende olmadimerheba gebelikde yerlesme kanamasi yasamayan varmi adetim 3 gundur gecior ama bende leke kanama hic bisi olmadi yerlesme kanamasi yasamayipda hamile kalan arkadaslar varmi acaba ?