Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet belirtisi gördüm bende oldum olacam modumdaydım hep ama çok şükür ki hamileyim olmadımArkafasdaslar birebir adet belirtisi gosterip ayrica yerlesme kanaması bile yașamadan hamile oldugunu ogrenen var mi?
Herkesde olacak diye bir şey yok ki ben ilk gebeligim de yerleşme kanaması yaşadım 2. Gebelik de yaşamadım gebelik belirtisi kişiden kişiye değişirArkafasdaslar birebir adet belirtisi gosterip ayrica yerlesme kanaması bile yașamadan hamile oldugunu ogrenen var mi?
Ben varımm. İlk gebeliğim. Adet öncesi semptomlar ile gebeliğin başlangcı arasında belirtiler neredeyse aynı. Olacagim sandım, olmadım. Sadece altıncı hissim yüksekti, bir o yandan hissettim. Mide bulantisini falan 9-12 haftalarda yaşadım. Her bünye farklı tabii. Zaten dirençli isen, hiç hissetmiyorsun diyebilirim.Arkafasdaslar birebir adet belirtisi gosterip ayrica yerlesme kanaması bile yașamadan hamile oldugunu ogrenen var mi?
Ayy canim maasallah, Allah yavrularini bagislasin insaallahBen varımm. İlk gebeliğim. Adet öncesi semptomlar ile gebeliğin başlangcı arasında belirtiler neredeyse aynı. Olacagim sandım, olmadım. Sadece altıncı hissim yüksekti, bir o yandan hissettim. Mide bulantisini falan 9-12 haftalarda yaşadım. Her bünye farklı tabii. Zaten dirençli isen, hiç hissetmiyorsun diyebilirim.
Bildigim yerlesme kanamasi canimm. Kahverengi ya da coook acik pembe oluyormus diye biliyorum. Ayy tebrik ederim Rabbim yavrucagini size bagislasin en hayirlisiylaAdet belirtisi gördüm bende oldum olacam modumdaydım hep ama çok şükür ki hamileyim olmadımyerleşme kanaması da yaşamadım daha çok yeni belki yaşarım bilmiyorum ama sadece birkaç damla çok açık pembe akıntı gelmişti bu yerleşme kanaması mı bilmiyorum
![]()
Bir umut soruyorum ben deHerkesde olacak diye bir şey yok ki ben ilk gebeligim de yerleşme kanaması yaşadım 2. Gebelik de yaşamadım gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir![]()
Amin inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre versinAyy ne guzel Rabbim evladinizi size bagislaskn hayirla saglikla gelsin insaallah. Benim de 6 gun var adetime ve birkac belirti var sarı akinti ve kasik krampi gibi.. bir umut sormak istedim. Darisi basimizaaa insaallah![]()
İki bebegimi de kaybettim cnmBir umut soruyorum ben detamam canim benim Rabbim evlatlatini bagislasin hayirlisiyla insaallah❤❤❤❤
İki bebegimi de kaybettim cnmrabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım
çok stres yapmayın rahat bırak kendini stres çok etkiliyor çünkü
Ayyy yok cnm benim niye özür diliyorsun aşk olsunoyle mi, cok ozur dilerim gercekten yaranizi actiysam
Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize insaallah
![]()
Aminn en hayirlisindna insaallahAyyy yok cnm benim niye özür diliyorsun aşk olsunböylesi hayırlıymis hayırlısını uzun ömürlüsünü versin isteyen dileyen herkese inşallah
![]()
Canim o kisi den kisiye degisiyor sanirim Bende her renk oluyor Birde adet gibi adetten birazcik az oluyo Ben mesela tup benek tedavisi olup test yaomasaydim anlamazdim adet oldum sanirdim zaten dogal yollarla hamile kaldigimda 3 aylikken ogrenmistimBildigim yerlesme kanamasi canimm. Kahverengi ya da coook acik pembe oluyormus diye biliyorum. Ayy tebrik ederim Rabbim yavrucagini size bagislasin en hayirlisiyla![]()
Amin canim . Benimde Iki kaybim var suan Yeni hamileyim Cok korkuyorumİki bebegimi de kaybettim cnmrabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım
çok stres yapmayın rahat bırak kendini stres çok etkiliyor çünkü
Amin canım rabbim sağ salim kucağına almayida nasip etsin inşallahAmin canim . Benimde Iki kaybim var suan Yeni hamileyim Cok korkuyorumama bu sefer kan sulandirici igne kullaniyorum . Alllah kimseye yasatmasin