Yerleşme kanaması yaşadım, preseed kullandım!

Berilkt

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
73
47
18
Kızlar selamlar herkese...

Daha önce kimyasal gebelik yaşadım, 8-9 ay önce. Onda yerleşme kanaması yaşamıştım.
Önce koyu kahve akıntı geldi baya pedi doldurmuştu, sonra bir anda kesilmişti, adet sanmıştım ama devamı gelmedi. Test yapmıştım 2-3 tane çift çizgi çıktı. 1 hafta sonra da kaybetmiştim.

Benim her zaman adetten önce lekelerim gelir, once az kahve olur sonra yogunlaşır sonra kırmızıya döner.
Bu ay adetime 9 gün kala yine başladı ilk gun az kahve, ikinci gun baya koyu kahve geldi, ucuncu gun gelmedi gibi cok az, bugun 4. gün yine çok az acık kahve-pembe modunda. Sanki bitecek gibi, hafif kramplar oluyor bazen. Adetime şu an 6 gün var.
Yerleşme olabilir mi yine, sabah laboquick erken test yaptım çıkmadı umutlanmak istemiyorum ama devam etmemesi ve daha koyuya dönmemesi sanki bir belirti gibi. Bu arada geçen ay preseed denedim ama olmadı, bu ay da denedim olursa ondan bilicem :)

bugun cok az kahve lekeler geliyor pedde yer bile etmiyor, bir anda yogun kahve gelip 1,5 gün sürüp sonra azalması dikkatimi cekti.
boyle yasayan var mı?

bugun cok az kahve lekeler geliyor pedde yer bile etmiyor, bir anda yogun kahve gelip 1,5 gün sürüp sonra azalması dikkatimi cekti.
boyle yasayan var mı?
Benim yerleşme reglime 2 gün kala başlayıp lekelenmeler 12 hafta civarına kadar devam etmişti. Herşey mümkün

Canım ben geçen ay 19 da 2.5 gün adet oldum 10 gün sonra 3 gün kahbe az lekem oldu ve adete 2 gün kala ikinci çizgi gördüm olabilirsin hamile

Canım ben geçen ay 19 da 2.5 gün adet oldum 10 gün sonra 3 gün kahbe az lekem oldu ve adete 2 gün kala ikinci çizgi gördüm olabilirsin hamile
Merhaba seninle son adetimiz ayni gun,benimde adetten onuc gun sonra cok az leke oldu agri ve sanciyla,sonra adet gunumde adet olmayinca test yaptim cift cizgi cikti bugun kan sonucunu alicam,sende tek tarafli yogun kasik agrisi oluyor mu, belirtilerin nelerdir,bana bilgi verir misin

benim BAT bu cumartesi yani 24 Haziran. Az az günlük pedi bile doldurmayacak sekilde lekeler var kahve tonlarında.
Kasık ve rahim agrılarım oluyor cok kramp gibi değil ama genellikle batma sağ kasık tarafımda oluyo sanki. Yani daha once de boyle oldugu için dikkatimi çekti cunku adet oncesi lekelenme oldugunda azalmadan gitgide yogunlasarak devam ederdi. Yine de bilmiyorum boyle her dk akıntı kontrol edip kafayı yeme moduna giriyorum o yuzden cok umutlanmak istemiyorum takdiri ilahi sonucta.. Sen de haber ver insallah kan sonucun da güzel cıkar ve sağlıkla bebeğini kucagına alırsın. Allah tüm isteyenlere versin gercekten cok zor birsey isteyip de olmaması. 1 sene olucak benim, az bile kaç sene bekleyenler var. Şükür yine de.

ben de bekliyim simdi test negatif cıktı cunku dün, adete 1-2 gün kala tekrar bakarım.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah, uzun bir ömrü olsun anası babasıyla...

Çook sevindim hayırlı olsun bende cuma günü öprendim adetimde geçti kan vericem yarın iftardan sonra inşallah..

Bende genelde sol kasığıma ağrı giriyor batma oluyor ve 3 gündür ara ara miğde bulantısı oluyor en önemlisi de aşırı halsizlik var..

ben de bekliyim simdi test negatif cıktı cunku dün, adete 1-2 gün kala tekrar bakarım.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah, uzun bir ömrü olsun anası babasıyla...
Aminnn çok saolasın canım eabbim sanada sağlıklı hayırlı bir evlat verir en kısa zamanda inşallah..

Bekle bakalım adet günü felan test yaparsın inşallah vardır

Amin canim herkesin gonlune gore olsun,sen de guzel haberler ver

Merhaba arkadaşlar ben bugün preseed jel alacağım netten baktım bembe ve mavi renkte olanlar hangisini almam gerekiyor yardımcı olur musunuz

herkese merhaba adetime 4 gün var ve az önce kahverengi kanama olduğunu gördüm.kanama şekliden değil peçeteyle silince geliyor.geçen gün de hgc de gebelik yoktu.şu an ki durum yerleşme kanaması olabilir mi sizce? hcg yerleşme kanamasından sonra yükselmeye başlıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…