Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size çok önemli bir sorum olucak benim adetime 8 gün kala kahverengi bi kanama geçirdim sizce bu yerleşme kanaması mıdır?Lütfen yardım arkadaşlar
Kaldırdım fotoyu, kanlı ped konulmamalışaka mı bu konu? altta fotoğraf olarak çıkınca şikayet etmek için girdim, arkadaşım pedinizin fotoğrafını da yayınlamayın yahu.. rezalet.
şaka mı bu konu? altta fotoğraf olarak çıkınca şikayet etmek için girdim, arkadaşım pedinizin fotoğrafını da yayınlamayın yahu.. rezalet.
Bende aşağı da gördüm,gözüm ayrıla ayrıla girdim konuya bu yine pedini.paylaşmış,bir uye vajinasini paylasmisti çok çirkin diyeşaka mı bu konu? altta fotoğraf olarak çıkınca şikayet etmek için girdim, arkadaşım pedinizin fotoğrafını da yayınlamayın yahu.. rezalet.
yooook artııık yaaaaaa gerçek olamaz bunlarrrrBende aşağı da gördüm,gözüm ayrıla ayrıla girdim konuya bu yine pedini.paylaşmış,bir uye vajinasini paylasmisti çok çirkin diye