yerleşme kanaması yardım

qwerea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
9
2
3
34
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size çok önemli bir sorum olucak benim adetime 8 gün kala kahverengi bi kanama geçirdim sizce bu yerleşme kanaması mıdır?Lütfen yardım arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size çok önemli bir sorum olucak benim adetime 8 gün kala kahverengi bi kanama geçirdim sizce bu yerleşme kanaması mıdır?Lütfen yardım arkadaşlar

canım sonuç nasıl hamilemisin leke nin nedeni umarım gebeliktir.yazarsan sevinir im

Benimde adetim 19.gun sonra kahverengi olarak geldi ka gelmiuor ama peceteye silerken açık pembe leke geliyordu sonra simsiyah leke gelmeye basladi kan idrar testi yaptırdım bişi çıkmadı kistten mi acaba bilemedim yada cok mu erken test yaptirdim

Merhaba benim adet düzensizliği var bazen 19.gun de geliyor bazen 26. Günde.bu ay 19.gunde adet oldum ama kahverengi leke geldi ve açık pembe leke geliyorsu silerken ped batmiyordu bir gün hic bisi gelmedi ertesi gun simsiyah leke geldi kan ve idrar testi yaptirdim gebelik yok polikistik over var o yüzden mi acaba yoksa erkenmi test yaptirdim bilemiyorum.8 ay önce düşük yapmıştım.

ben burada değil ama genel olarak sayfanın altında görüyorum fotoyu. yazmadan edemedim.
kahverengi leke diye anlatılacak şeyin neden fotosunu koyuyorsunuz ?
çok rahatsız edici, mahremiyetinizi bukadar ortalığa dökmeyin lütfen.

Kizlar butin gun sol kasigim agridi beta 7 gun var bu normalmi

şaka mı bu konu? altta fotoğraf olarak çıkınca şikayet etmek için girdim, arkadaşım pedinizin fotoğrafını da yayınlamayın yahu.. rezalet.
Bende aşağı da gördüm,gözüm ayrıla ayrıla girdim konuya:KK57: bu yine pedini.paylaşmış,bir uye vajinasini paylasmisti çok çirkin diye:KK70:

Ask sana benzer, post: 43206346, member: 711007"]Merhaba yerleşme kanaması ne zaman ve kaç gün sürüyor ?[/QUOTE]
Yerlesme kanamsi kişiden kişiye değişiyor.açık pembede olabiliyor kahverengi de.

Back