Yumurtlama gününü biliyor musun?Kizlar adetim bir hafta once olacaktı, gec oldum ve kanama gibi degil 3-4 gundur kahverengimsi lekeler geliyor sadece. Normalde adetimin ikinci gununden itibaren yogun kanamam olurdu.
Test yapıp üzülmek de istemiyorum pek. Acaba adetimle ilgili bir problem mi yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?
Evet aynen dedigin gibi damla damla gibi kahve lekeler var. Test yapayım o zaman. Hayırlısı..Yumurtlama gününü biliyor musun?
Belki geç yumurtlamışsındır ondan lekelenme geç olmuştur.
Bende de adet günüme 3 gün kala lekelenme başladı 6-7 gün devam etti. Sütlü kahve renginde ve damla damla geliyordu. Çok az az. Ben yerinde olsam bi test yapardım. Bişeyler var gibi duruyor. Adet kanaması olsa yoğun olur ve eninde sonunda kırmızıya dönerdi.
İlk idrarla yap. Bide eğer yerleşme kanamasıysa 5-6 günden önce idrarda çıkmıyor. Erken yapmamaya çalış. Varsa boşa üzülürsün.Evet aynen dedigin gibi damla damla gibi kahve lekeler var. Test yapayım o zaman. Hayırlısı..
İlk idrarla yap. Bide eğer yerleşme kanamasıysa 5-6 günden önce idrarda çıkmıyor. Erken yapmamaya çalış. Varsa boşa üzülürsün.
Adet sancın var mı.Benimde adetime 2 gün var normalde ama bugün kahverengi az bi lekelenme oldu. Yerleşme olabilir mi ? Bilgisi olan var mı ?
Hafif bi agrım var. Ara ara gelen.Adet sancın var mı.
Kırmızıya dönmezse olabilir. Bekle biraz daha. Bazen önceden gelebiliyor adet lekelenme şeklinde.Hafif bi agrım var. Ara ara gelen.
3 gün önce idrarla gebelik testi yaptım, negatif çıktı. İnşallah dönmez kırmızıya :) teşekkür ederim.Kırmızıya dönmezse olabilir. Bekle biraz daha. Bazen önceden gelebiliyor adet lekelenme şeklinde.
Kırmızıya dönmezde bu şekilde devam ederse ya da kesilirse lekelenmeden 5-6 gün sonra test yaparsın. Öncesinde çıkmıyor. Rica ederim.3 gün önce idrarla gebelik testi yaptım, negatif çıktı. İnşallah dönmez kırmızıya :) teşekkür ederim.
Olabilir. Kıvamı farklı oluyor yerleşmenin anlaşılıyor zaten. Daha sulu oluyor adet gibi yoğun olmuyor. Açık pembe ya da sütlü kahve renginde ve az az oluyor. Sancın da yoksa olabilir. Gerçi sancı da olabiliyor hamilelikte. 4-5 gün kadar daha bekle kırmızıya dönmezse yani adet değilse test yaparsın. Şimdi yapsan da çıkmaz.İşte aradığım konu :) diğer başlıklara yazdim ama geri dönüş yapan olmadi benim bat dündü gece çok açık pembe 1 damla kadar lekelenme oldu ardindan kahve rengi gelmeye başladi dun geceden beri çok az miktarda geliyor kırmızı hiç gelmedi ağrimda hiç yok normalde adet günüm çok ağrım olurdu ve kahve leke ardından hemen kırmizi gelirdi sizce yerleşme olabilir mi ?
Olabilir. Kıvamı farklı oluyor yerleşmenin anlaşılıyor zaten. Daha sulu oluyor adet gibi yoğun olmuyor. Açık pembe ya da sütlü kahve renginde ve az az oluyor. Sancın da yoksa olabilir. Gerçi sancı da olabiliyor hamilelikte. 4-5 gün kadar daha bekle kırmızıya dönmezse yani adet değilse test yaparsın. Şimdi yapsan da çıkmaz.
Bi süresi yok maalesef. Bir günde sürebiliyor 10 günde. Bende 7 gün falan sürdü.Ilk gelen pembe sütlü kahve böyle degisik bi rengi vardi ve suluydu zaten ben adet oluyorum sandim onun ardı kirmizi gelir diye düsündüm ama gelmedi kahve akintıya çevirdi bekliyorum bakalim bir kac gun daha gecsin kırmizi gelmezse kan vericem inşallah yerlesmedir. Normalda kac gun sürmesi gerekiyor peki yerleşmenin
Benim ilk gün dedigin gibiydi sonradan hafif agri ile biraz daha kivamli akinti oldu ama hala kan degil ve az az.Olabilir. Kıvamı farklı oluyor yerleşmenin anlaşılıyor zaten. Daha sulu oluyor adet gibi yoğun olmuyor. Açık pembe ya da sütlü kahve renginde ve az az oluyor. Sancın da yoksa olabilir. Gerçi sancı da olabiliyor hamilelikte. 4-5 gün kadar daha bekle kırmızıya dönmezse yani adet değilse test yaparsın. Şimdi yapsan da çıkmaz.
Beklemekten başka yapabileceğin bişey yok maalesef. Amin canım cümlemizden inşallah.Benim ilk gün dedigin gibiydi sonradan hafif agri ile biraz daha kivamli akinti oldu ama hala kan degil ve az az.
Ya allah razı olsun destegin icin.
Bi süresi yok maalesef. Bir günde sürebiliyor 10 günde. Bende 7 gün falan sürdü.
Üzgünüm. Bi daha ki aya inşallah.malesef değilmiş canım kırmızıları gördüm sabah
Üzgünüm. Bi daha ki aya inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?