Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim carsamba gunu gormem bekleniyodu keseyi ama pazar gunu gelen suruntuleri doktoruma soylwdigimde yerlesme demisti ama bu aksam rengi acildi ve gayet geliyorBende çok az gelmişti açık pembe renginde bir kez peceteye bı daha gelmedi sancimda yoktu canım sonra diğer gün keseyi gördüm yerleşmeymis meğer
Bana özelden atar misin yerleşme kanaması sürekli gelmezBenim carsamba gunu gormem bekleniyodu keseyi ama pazar gunu gelen suruntuleri doktoruma soylwdigimde yerlesme demisti ama bu aksam rengi acildi ve gayet geliyor
Ayip.olmasinBana özelden atar misin yerleşme kanaması sürekli gelmez
Allahtan hayirlisi artik ne diyelim canim hakkini helal et gosterdim bideOrdan cevap yazilmiyordu canım. Adet kanı gibi görünüyor ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir eğer cevap atabiilseydim kendiminkini atardım
Simdi gordum seninkisi yok gibi bisey ama benimki bayagi bayagi var yani pek.umudum.kalmadiBende gönderdim sana. Hiç belli olmaz belki mudahele ederek düzelir her şey Allah'tan umut kesilmez
Ne demek canim benim estagfurullahHelal olsun sende helal et
119 kusurlerde biseydi bundan 1 hafta onceBeta değerin kaçtı
Buyuk ihtimalle.kimyasal en azindan kurtaj vs yasamicam onunla.teselli olayim napalim..Kimyasal da olabilir canım. Hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlündekini kolaylıkla nasip etsin bende çok zor hamile kaldım mucizeydi resmen Allah hicbirimizin kucağını boş bırakmasın. Süt buharına soğan buharına oturmani tavsiye ederim