• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi ve sancisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
425
68
28
29
Hanimlar yarin keseyi gormeye gidecektim sozde pazar gunu koyu kahveyle baslayan suruntu seklinde kanamalarim.oldu bu aksam pembeye bayagi dönük bir hal.aldi sanci da var bu bebek tutunamadi erken dusuk anlamina mi gelir gorsel ekleyemiyorum ayip olacagi icin

Bende çok az gelmişti açık pembe renginde bir kez peceteye bı daha gelmedi sancimda yoktu canım sonra diğer gün keseyi gördüm yerleşmeymis meğer

Bende çok az gelmişti açık pembe renginde bir kez peceteye bı daha gelmedi sancimda yoktu canım sonra diğer gün keseyi gördüm yerleşmeymis meğer
Benim carsamba gunu gormem bekleniyodu keseyi ama pazar gunu gelen suruntuleri doktoruma soylwdigimde yerlesme demisti ama bu aksam rengi acildi ve gayet geliyor

Benim carsamba gunu gormem bekleniyodu keseyi ama pazar gunu gelen suruntuleri doktoruma soylwdigimde yerlesme demisti ama bu aksam rengi acildi ve gayet geliyor
Bana özelden atar misin yerleşme kanaması sürekli gelmez

Ordan cevap yazilmiyordu canım. Adet kanı gibi görünüyor ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir eğer cevap atabiilseydim kendiminkini atardım

Ordan cevap yazilmiyordu canım. Adet kanı gibi görünüyor ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir eğer cevap atabiilseydim kendiminkini atardım
Allahtan hayirlisi artik ne diyelim canim hakkini helal et gosterdim bide

Bende gönderdim sana. Hiç belli olmaz belki mudahele ederek düzelir her şey Allah'tan umut kesilmez

Kimyasal da olabilir canım. Hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlündekini kolaylıkla nasip etsin bende çok zor hamile kaldım mucizeydi resmen Allah hicbirimizin kucağını boş bırakmasın. Süt buharına soğan buharına oturmani tavsiye ederim

Kimyasal da olabilir canım. Hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlündekini kolaylıkla nasip etsin bende çok zor hamile kaldım mucizeydi resmen Allah hicbirimizin kucağını boş bırakmasın. Süt buharına soğan buharına oturmani tavsiye ederim
Buyuk ihtimalle.kimyasal en azindan kurtaj vs yasamicam onunla.teselli olayim napalim..

Back
X