Kızlar merhaba, birşey soracağım bu ay 12-13 ocak gibi adet olmam gerekiyor, şu zamana kadar, adetimde 1-2 gün erken ya da 1-2 gün geç şeklinde oynama olmuştur.. Yani bi anormallik olmazsa şuan adetime 8 9 gün var ve bugün sabah itibariyle, ara ara kahverengi lekelenmeler oldu, hala belli belirsiz kanamasız, lekelenmeler devam ediyor. Muhtemelen 26 aralıkta da yumurtlama günümdü. Bu ara da, 21 aralıkta rahim filmi çektirmiştim, sonrasinda da ilac falan kullanmadım.. Biraz araştırdığımda rahim filminden sonra adet tarihlerinde degisiklik olabilceğini gördüm ancak kesin bir kaynak yok, sanirim filmden sonra, sadece ilaç kullanilirsa adet duzensizliği olabiliyormuş.. Bu arada, bende bu kahverengi lekelenme, her adet zamanindan 2 3 gün once olur.. Ama şu yaşima kadar ilk defa boyle erken geldi.. Az önce erken gebelik testi aldım, yarin sabah yapayim diyorum.. Bu şekilde hic pembelik falan olmadan yerleşme kanamasi olabilirmi bilemedim. Bu arada, rahatsiz edici olmamakla birlikte, eğer elleyip yoklar gibi yaparsam göğüs hassasiyeti var ama şişme vs yok.. birde herkes söylemiş bende söyleyeyim, karnımın çesitli yerlerinde birkac gündür seyirme var :)) döllenme gibi birsey olabilirmi bilemedim..Birde az önce eşimle yürüyüş yaptik, sol kasigimda kisa sureli basinc kramp gibi birsey oldu. Onun disina halsizlik, uyku ya da farkli hicbir belirti yok..Benzer birşey yaşayan varsa, özellikle HSG cektiren arkadaşlar varsa, yardımcı olabilirler mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme Kanaması ve Rahim Filmi
- Konu Sahibi yuppidi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Eylül 2020
- 612
- 269
- 53
Hsg bende çektirdim .adet düzensizliği olmadı .muhtemelen yerleşme kanaması olabilir göğüs hassasiyeti ve hamilelik belirtileri yerleşmeden sonra gün gün artar. idrar 4 saat tut erken gebelik testi yap.bu ay bende adetime 9 gün kala kanamam başladı .acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye ilk başta düşündüm.bugün kanamamın 3 günü .kanamam adet yoğunluğunda olmaya başladı .hayatımda ilk defa 9 gün önce başlayan bir adet kanaması yaşadım.soğan kürü yapmıştım 8 gün kullanabildim bıraktım7 gün sonra adet oldum soğan kürüne bağladım erken gelen kanamayı.test alıp yapmadım ve erken yumurtlama yaşadım bu ay adet bitti 3 gün sonra pik gördüm.vücudumuz her bir belirti acaba hamilemiyim diye psikolojik olarak etkiledi inşallah sen güzel netice ile karşılaşırsınKızlar merhaba, birşey soracağım bu ay 12-13 ocak gibi adet olmam gerekiyor, şu zamana kadar, adetimde 1-2 gün erken ya da 1-2 gün geç şeklinde oynama olmuştur.. Yani bi anormallik olmazsa şuan adetime 8 9 gün var ve bugün sabah itibariyle, ara ara kahverengi lekelenmeler oldu, hala belli belirsiz kanamasız, lekelenmeler devam ediyor. Muhtemelen 26 aralıkta da yumurtlama günümdü. Bu ara da, 21 aralıkta rahim filmi çektirmiştim, sonrasinda da ilac falan kullanmadım.. Biraz araştırdığımda rahim filminden sonra adet tarihlerinde degisiklik olabilceğini gördüm ancak kesin bir kaynak yok, sanirim filmden sonra, sadece ilaç kullanilirsa adet duzensizliği olabiliyormuş.. Bu arada, bende bu kahverengi lekelenme, her adet zamanindan 2 3 gün once olur.. Ama şu yaşima kadar ilk defa boyle erken geldi.. Az önce erken gebelik testi aldım, yarin sabah yapayim diyorum.. Bu şekilde hic pembelik falan olmadan yerleşme kanamasi olabilirmi bilemedim. Bu arada, rahatsiz edici olmamakla birlikte, eğer elleyip yoklar gibi yaparsam göğüs hassasiyeti var ama şişme vs yok.. birde herkes söylemiş bende söyleyeyim, karnımın çesitli yerlerinde birkac gündür seyirme var :)) döllenme gibi birsey olabilirmi bilemedim..Birde az önce eşimle yürüyüş yaptik, sol kasigimda kisa sureli basinc kramp gibi birsey oldu. Onun disina halsizlik, uyku ya da farkli hicbir belirti yok..Benzer birşey yaşayan varsa, özellikle HSG cektiren arkadaşlar varsa, yardımcı olabilirler mi ?
Canim benim cok tesekkur ederim, tamda olmasi gereken kisi cevaplamiş Allah en kisa zamanda saglikli bir bebek haberi aldirtsin sana inşaAllah :) Sabah avox marka erken gebelik testi yaptim, 7 8 gün önce yaptim ama olumluysa, sanki yine de silikte olsa bişi cikmasi gerekir diye dusundum :) negatif cikti, silik çizgi bile cikmadi :) İnşaAllah dediğin gibi, göğüs hassasiyeti artacakmi onu gozlemleyeyim :) Bu ara da aynen benimde hayatimda ilk defa böyle oluyor, tamamen umutsuz vaka gibi duruyor ama 3-5 gun icinde adet olmazsam bir daha yaparim artik.. Bu arada onlarca kisiden duydum okudum, seninki kesinlikle kürden dolayidir, zaten kür'ün amacı o.. Kist varsa onu söktürüyor, adet göremiyorsan onu söktürüyor.. Kesin ondandir, bende ona baslayacaktim, bebek calismasi yaparken, döllenmeye denk gelirse cok uygun olmayabilir gibi geldi, bir türlü baslayamadim.. İnşaAllah, en kisa zamanda hayirli, güzel haberler alirizHsg bende çektirdim .adet düzensizliği olmadı .muhtemelen yerleşme kanaması olabilir göğüs hassasiyeti ve hamilelik belirtileri yerleşmeden sonra gün gün artar. idrar 4 saat tut erken gebelik testi yap.bu ay bende adetime 9 gün kala kanamam başladı .acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye ilk başta düşündüm.bugün kanamamın 3 günü .kanamam adet yoğunluğunda olmaya başladı .hayatımda ilk defa 9 gün önce başlayan bir adet kanaması yaşadım.soğan kürü yapmıştım 8 gün kullanabildim bıraktım7 gün sonra adet oldum soğan kürüne bağladım erken gelen kanamayı.test alıp yapmadım ve erken yumurtlama yaşadım bu ay adet bitti 3 gün sonra pik gördüm.vücudumuz her bir belirti acaba hamilemiyim diye psikolojik olarak etkiledi inşallah sen güzel netice ile karşılaşırsın
Canim, hsg nin zaten hic kanamasi olmadi da, hsg den kaynakli erken adet baslangici olabilirmi diye dusundum :) dedigin gibi testi yine yaparim, asiri derecede moralim bozuldu, nasil adepte etmişsem kendimi.. Allahin izniyle inşaAllah, beklentin varsa sana da hepimize de Allah saglikli bir bebek nasip etsinBenim hsg den sonra cok hafif kahverengilik gelmişti bir iki gün. Ama daha sonra gelmedi. Adet tarihim de değişmedi. Yerleşme kanaması olma ihtimali var bence. Hsg nin yarattığı kanama olamaz kaç gün geçmiş sonuçta. Bir iki gün sonra test yap derim umarım olumludur
Merhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 14 gün gecikti.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi. Sadece idrarla birlikte pembe akıntı geldi 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif.
Sizce hamile olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıydı?
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi. Sadece idrarla birlikte pembe akıntı geldi 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif.
- 16 Aralık 2020
- 294
- 139
- 53
- 35
Selam bende çekildim hsg 13 gün gecikti hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım bende çok ümitlenmiştim ilaç kullanmadığım halde böyle bır etkısı olduKızlar merhaba, birşey soracağım bu ay 12-13 ocak gibi adet olmam gerekiyor, şu zamana kadar, adetimde 1-2 gün erken ya da 1-2 gün geç şeklinde oynama olmuştur.. Yani bi anormallik olmazsa şuan adetime 8 9 gün var ve bugün sabah itibariyle, ara ara kahverengi lekelenmeler oldu, hala belli belirsiz kanamasız, lekelenmeler devam ediyor. Muhtemelen 26 aralıkta da yumurtlama günümdü. Bu ara da, 21 aralıkta rahim filmi çektirmiştim, sonrasinda da ilac falan kullanmadım.. Biraz araştırdığımda rahim filminden sonra adet tarihlerinde degisiklik olabilceğini gördüm ancak kesin bir kaynak yok, sanirim filmden sonra, sadece ilaç kullanilirsa adet duzensizliği olabiliyormuş.. Bu arada, bende bu kahverengi lekelenme, her adet zamanindan 2 3 gün once olur.. Ama şu yaşima kadar ilk defa boyle erken geldi.. Az önce erken gebelik testi aldım, yarin sabah yapayim diyorum.. Bu şekilde hic pembelik falan olmadan yerleşme kanamasi olabilirmi bilemedim. Bu arada, rahatsiz edici olmamakla birlikte, eğer elleyip yoklar gibi yaparsam göğüs hassasiyeti var ama şişme vs yok.. birde herkes söylemiş bende söyleyeyim, karnımın çesitli yerlerinde birkac gündür seyirme var :)) döllenme gibi birsey olabilirmi bilemedim..Birde az önce eşimle yürüyüş yaptik, sol kasigimda kisa sureli basinc kramp gibi birsey oldu. Onun disina halsizlik, uyku ya da farkli hicbir belirti yok..Benzer birşey yaşayan varsa, özellikle HSG cektiren arkadaşlar varsa, yardımcı olabilirler mi ?
- 16 Aralık 2020
- 294
- 139
- 53
- 35
merhaba zannetmem gebelik olasılığı yok gibi idrar yollarında sorun olabilir geçmiş olsunMerhaba
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Merhaba sonuç nedirMerhaba