• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanaması ve negatif test

Tshbalala

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar. Düzensiz adet olan biriyim. En uzun 56 gün sürerdi. Son adetim 1 aralıktı. Ocağın 6 sında peçeteye pembe kremsi leke geldi, ardından iki gün kadar azalmakla birlikte akıntılı hafif açık kahverengimsi leke geldi ve bitti. Hâlâ adet olmadım ve testim negatif çıkıyor. Sizce bu yerleşme kanaması mıydı? Eğer öyleyse neden negatif idrar testim? Cevaplarsanız sevinirim..

Canım benim zaten bir cocugum var şu an ikinci olur mu bilemiyorum ama evet zaten yarın gideceğim doktora, yani ben kist falan diye düşünüyorum zaten mide bulanması falan belirtileri gebelik belirtilerine de benziyor gibi bilemiyorum bakıcaz bakalım yarın ne diyecek doktor dua edin de kötü bir şeyim çıkmasın
O zaman siz belirtilerinizi ayırt edebilirsiniz benim psikolojiktir diye düşünüyorum

Canım benim zaten bir cocugum var şu an ikinci olur mu bilemiyorum ama evet zaten yarın gideceğim doktora, yani ben kist falan diye düşünüyorum zaten mide bulanması falan belirtileri gebelik belirtilerine de benziyor gibi bilemiyorum bakıcaz bakalım yarın ne diyecek doktor dua edin de kötü bir şeyim çıkmasın
Kötü düşünme canım, inşallah kötü bir şey çıkmaz 🤲🏼

Back
X