• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanaması ve negatif test

Tshbalala

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar. Düzensiz adet olan biriyim. En uzun 56 gün sürerdi. Son adetim 1 aralıktı. Ocağın 6 sında peçeteye pembe kremsi leke geldi, ardından iki gün kadar azalmakla birlikte akıntılı hafif açık kahverengimsi leke geldi ve bitti. Hâlâ adet olmadım ve testim negatif çıkıyor. Sizce bu yerleşme kanaması mıydı? Eğer öyleyse neden negatif idrar testim? Cevaplarsanız sevinirim..

Merhaba benim de adetten 4gun önce leke geldi çok az adet oldum sandım ama hala regl olmadım yani bir daha gelmedi . Bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif sebebi nedir sizce bu durumu yaşayan var mı yardimci olur musunuz
Ben hala adet olmadım, mide bulantim oluyor ara ara, bir de kasiklarimda batma oluyor, karnımda şişkinlik var yani bi garibim... Salı günü kan testi yaptırdım ama bthcg çıkmamış, pazartesi günü tekrar vereceğim acaba ben neden böyleyim hiç bilmiyorum umarım kötü bir durumum yoktur 🤦🏻‍♀️ bence adetin gectikten sonra tekrar yaptır test

Ben hala adet olmadım, mide bulantim oluyor ara ara, bir de kasiklarimda batma oluyor, karnımda şişkinlik var yani bi garibim... Salı günü kan testi yaptırdım ama bthcg çıkmamış, pazartesi günü tekrar vereceğim acaba ben neden böyleyim hiç bilmiyorum umarım kötü bir durumum yoktur 🤦🏻‍♀️ bence adetin gectikten sonra tekrar yaptır test
Adetim şuan 7gun gecikti görünüyor canim ama uygulamaya göre bir iki gün geç geliyordu yarın ya da bir sonraki gün tekrar yapmayı düşünüyorum hala adet olmadım. Acaba diye düşünmem aslında beni bu ay kuskulandiran sadece bir iki damla leke gelmesi oldu . Sen de böyle bişey geldi mi

Mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı ben artık bu belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum

Canım adet düzensizliğin varsa ve gebelik düşünüyorsan neden doktora gitmiyorsun? Belli ilaçlarla doktorlar bu süreci kolaylaştırıyor. Benimde adet düzensizliğim vardı ve bi süre olmadı. Muhakkak doktora git bütün hormonlarına baktır ve gebelik düşündüğünü ama adetlerinin çok düzensiz olduğunu söyle

56 gün adet süresi bana çok garip geldi. Bu süre normal değil. Hangi zaman yumurtlayacağın tahmin etmek zor. 28 günde de öyle ama en azından ihtimal yüksek. Ben yerleşme kanamasını regl günümden iki gün önce yaşadım. Kahverengi lekelenme oldu. Çok çok az. Benim o günlerim çok sancılı geçer ve hamile kaldığım ayda bayağı adet sancısı çektim çok fena. Ama arkası gelmeyince adet günüm test yaptım pozitifti. 4 gün önce erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Canım benim zaten bir cocugum var şu an ikinci olur mu bilemiyorum ama evet zaten yarın gideceğim doktora, yani ben kist falan diye düşünüyorum zaten mide bulanması falan belirtileri gebelik belirtilerine de benziyor gibi bilemiyorum bakıcaz bakalım yarın ne diyecek doktor dua edin de kötü bir şeyim çıkmasın

Hala adet olmadım belki tekrar test yaparım beni tek umutlandıran leke olmuştu çünkü daha önce bu şekilde birşey yaşamadım kan testinde çıkmadı ama bilemiyorum ,😔
Valla ben oğlumda 8 haftalıkken öğrenmiştim, göğsümde yeşil damarlar falan çıkmıştı çok uykum oluyordu. Yani kısmet çok da kafaya takmamak gerek

Back
X