Merhaba hanımlar. Düzensiz adet olan biriyim. En uzun 56 gün sürerdi. Son adetim 1 aralıktı. Ocağın 6 sında peçeteye pembe kremsi leke geldi, ardından iki gün kadar azalmakla birlikte akıntılı hafif açık kahverengimsi leke geldi ve bitti. Hâlâ adet olmadım ve testim negatif çıkıyor. Sizce bu yerleşme kanaması mıydı? Eğer öyleyse neden negatif idrar testim? Cevaplarsanız sevinirim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerlesme kanaması ve negatif test
- Konu Sahibi Tshbalala
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Lekelenme uzerinden 26 gün oldu bugün.Ben anlamadım lekelenmeniz üzerinden 28 gün mü beçti
Anladım hay allah.. bu pazartesi gidicem, keşke gebelik olsaydıİdrarda çoktan çıkmalıydı. Bence bı doktora görünün. Bı test verin zaten sonra tarlusal denen ilacı verir sanırım.
İnşallah o da olur en kısa zamanda Allah'ın izniyleAnladım hay allah.. bu pazartesi gidicem, keşke gebelik olsaydı
Yaa inşallah bende öyle olmaz ya düzenliykennbile bebis olmuyorİnşallah etkilenmezsin canım. O kadar gecikiyordu ki reglm daha önce hiç yasamadigim için gecikmeleri hep gebelik sanıp umitleniyordum
Bencedeİdrarda çoktan çıkmalıydı. Bence bı doktora görünün. Bı test verin zaten sonra tarlusal denen ilacı verir sanırım.
İnşallah canım. İyi bak kendine dikkat et.Yaa inşallah bende öyle olmaz ya düzenliykennbile bebis olmuyor
Allah razı olsunİnşallah canım. İyi bak kendine dikkat et.
Ben hala adet olmadım, mide bulantim oluyor ara ara, bir de kasiklarimda batma oluyor, karnımda şişkinlik var yani bi garibim... Salı günü kan testi yaptırdım ama bthcg çıkmamış, pazartesi günü tekrar vereceğim acaba ben neden böyleyim hiç bilmiyorum umarım kötü bir durumum yoktur bence adetin gectikten sonra tekrar yaptır testMerhaba benim de adetten 4gun önce leke geldi çok az adet oldum sandım ama hala regl olmadım yani bir daha gelmedi . Bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif sebebi nedir sizce bu durumu yaşayan var mı yardimci olur musunuz
Adetim şuan 7gun gecikti görünüyor canim ama uygulamaya göre bir iki gün geç geliyordu yarın ya da bir sonraki gün tekrar yapmayı düşünüyorum hala adet olmadım. Acaba diye düşünmem aslında beni bu ay kuskulandiran sadece bir iki damla leke gelmesi oldu . Sen de böyle bişey geldi miBen hala adet olmadım, mide bulantim oluyor ara ara, bir de kasiklarimda batma oluyor, karnımda şişkinlik var yani bi garibim... Salı günü kan testi yaptırdım ama bthcg çıkmamış, pazartesi günü tekrar vereceğim acaba ben neden böyleyim hiç bilmiyorum umarım kötü bir durumum yoktur bence adetin gectikten sonra tekrar yaptır test
Mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı ben artık bu belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorumBen hala adet olmadım, mide bulantim oluyor ara ara, bir de kasiklarimda batma oluyor, karnımda şişkinlik var yani bi garibim... Salı günü kan testi yaptırdım ama bthcg çıkmamış, pazartesi günü tekrar vereceğim acaba ben neden böyleyim hiç bilmiyorum umarım kötü bir durumum yoktur bence adetin gectikten sonra tekrar yaptır test
Bi gelişme var mı?Merhaba benim de adetten 4gun önce leke geldi çok az adet oldum sandım ama hala regl olmadım yani bir daha gelmedi . Bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif sebebi nedir sizce bu durumu yaşayan var mı yardimci olur musunuz
Canım adet düzensizliğin varsa ve gebelik düşünüyorsan neden doktora gitmiyorsun? Belli ilaçlarla doktorlar bu süreci kolaylaştırıyor. Benimde adet düzensizliğim vardı ve bi süre olmadı. Muhakkak doktora git bütün hormonlarına baktır ve gebelik düşündüğünü ama adetlerinin çok düzensiz olduğunu söyleBen hala adet olmadım, mide bulantim oluyor ara ara, bir de kasiklarimda batma oluyor, karnımda şişkinlik var yani bi garibim... Salı günü kan testi yaptırdım ama bthcg çıkmamış, pazartesi günü tekrar vereceğim acaba ben neden böyleyim hiç bilmiyorum umarım kötü bir durumum yoktur bence adetin gectikten sonra tekrar yaptır test
56 gün adet süresi bana çok garip geldi. Bu süre normal değil. Hangi zaman yumurtlayacağın tahmin etmek zor. 28 günde de öyle ama en azından ihtimal yüksek. Ben yerleşme kanamasını regl günümden iki gün önce yaşadım. Kahverengi lekelenme oldu. Çok çok az. Benim o günlerim çok sancılı geçer ve hamile kaldığım ayda bayağı adet sancısı çektim çok fena. Ama arkası gelmeyince adet günüm test yaptım pozitifti. 4 gün önce erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı
Erken oldumİnşallah etkilenmezsin canım. O kadar gecikiyordu ki reglm daha önce hiç yasamadigim için gecikmeleri hep gebelik sanıp umitleniyordum
Hala adet olmadım belki tekrar test yaparım beni tek umutlandıran leke olmuştu çünkü daha önce bu şekilde birşey yaşamadım kan testinde çıkmadı ama bilemiyorum ,Bi gelişme var mı?
Canım adet düzensizliğin varsa ve gebelik düşünüyorsan neden doktora gitmiyorsun? Belli ilaçlarla doktorlar bu süreci kolaylaştırıyor. Benimde adet düzensizliğim vardı ve bi süre olmadı. Muhakkak doktora git bütün hormonlarına baktır ve gebelik düşündüğünü ama adetlerinin çok düzensiz olduğunu söyle
Canım benim zaten bir cocugum var şu an ikinci olur mu bilemiyorum ama evet zaten yarın gideceğim doktora, yani ben kist falan diye düşünüyorum zaten mide bulanması falan belirtileri gebelik belirtilerine de benziyor gibi bilemiyorum bakıcaz bakalım yarın ne diyecek doktor dua edin de kötü bir şeyim çıkmasın
Valla ben oğlumda 8 haftalıkken öğrenmiştim, göğsümde yeşil damarlar falan çıkmıştı çok uykum oluyordu. Yani kısmet çok da kafaya takmamak gerekHala adet olmadım belki tekrar test yaparım beni tek umutlandıran leke olmuştu çünkü daha önce bu şekilde birşey yaşamadım kan testinde çıkmadı ama bilemiyorum ,