• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanaması ve negatif test

Tshbalala

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar. Düzensiz adet olan biriyim. En uzun 56 gün sürerdi. Son adetim 1 aralıktı. Ocağın 6 sında peçeteye pembe kremsi leke geldi, ardından iki gün kadar azalmakla birlikte akıntılı hafif açık kahverengimsi leke geldi ve bitti. Hâlâ adet olmadım ve testim negatif çıkıyor. Sizce bu yerleşme kanaması mıydı? Eğer öyleyse neden negatif idrar testim? Cevaplarsanız sevinirim..

Merhaba hanımlar. Düzensiz adet olan biriyim. En uzun 56 gün sürerdi. Son adetim 1 aralıktı. Ocağın 6 sında peçeteye pembe kremsi leke geldi, ardından iki gün kadar azalmakla birlikte akıntılı hafif açık kahverengimsi leke geldi ve bitti. Hâlâ adet olmadım ve testim negatif çıkıyor. Sizce bu yerleşme kanaması mıydı? Eğer öyleyse neden negatif idrar testim? Cevaplarsanız sevinirim..
Gününüzde bayağı geçmiş bence kan verin ben olsam verirdim 😍😍

Ümidinizi kırmak istemem ama covid geçirdikten sonra 8 ay duzensizlesti reglm sonra düzene girdi ama düzene girdiği ay adetimden 5 gün önce açık kahve lekelenmem oldu hamileyim sandim. Sonra tam günümde normal regl oldum. Sonuç olarak artık düzenli çok şükür. Ama inşallah sizinki bebistir 🥰

Ümidinizi kırmak istemem ama covid geçirdikten sonra 8 ay duzensizlesti reglm sonra düzene girdi ama düzene girdiği ay adetimden 5 gün önce açık kahve lekelenmem oldu hamileyim sandim. Sonra tam günümde normal regl oldum. Sonuç olarak artık düzenli çok şükür. Ama inşallah sizinki bebistir 🥰
Aa ilaçların etkisinden mi

Bugun tam 26 gün oldu. acaba kist miyom tiroid falan mi yoksa gebelik mi ay hiç bilmiyorum ya... geç döllenme dedikleri falan olabilir mi acaba.. kafamda bir sürü soru var.. bu arada mide bulantisi, şişkinlik, kasıklarda ağrı, hafif baş dönmem de var. Iki gündür de biraz yemek yiyesim gelmiyor iştah kapanması yaşıyorum...

Bu arada en geç adet tarihim 56 gün sürerdi. Yani ben en son 1 aralıkta regl oldum uzerinden 63 gün geçti.. leke olayının uzerinden de 26 gün oldu

Back
X