Merhaba hanımlar. Düzensiz adet olan biriyim. En uzun 56 gün sürerdi. Son adetim 1 aralıktı. Ocağın 6 sında peçeteye pembe kremsi leke geldi, ardından iki gün kadar azalmakla birlikte akıntılı hafif açık kahverengimsi leke geldi ve bitti. Hâlâ adet olmadım ve testim negatif çıkıyor. Sizce bu yerleşme kanaması mıydı? Eğer öyleyse neden negatif idrar testim? Cevaplarsanız sevinirim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerlesme kanaması ve negatif test
- Konu Sahibi Tshbalala
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gününüzde bayağı geçmiş bence kan verin ben olsam verirdimMerhaba hanımlar. Düzensiz adet olan biriyim. En uzun 56 gün sürerdi. Son adetim 1 aralıktı. Ocağın 6 sında peçeteye pembe kremsi leke geldi, ardından iki gün kadar azalmakla birlikte akıntılı hafif açık kahverengimsi leke geldi ve bitti. Hâlâ adet olmadım ve testim negatif çıkıyor. Sizce bu yerleşme kanaması mıydı? Eğer öyleyse neden negatif idrar testim? Cevaplarsanız sevinirim..
Kan testini pazartesi günü yaptıracağım, eğer geç çıkan bir şey varsa bu lekelenmenin uzerinden 28 gün geçmiş olsun diye düşündüm.. Sizce doğru bir yol mu izliyorum?Önce kanda çıkıyor sonradan idrarda belki daha beta yükselmemistir
Şu 6 sındaki lekelenmenin uzerinden 28 gün geçmiş oldun diye pazartesiyi beklemek istedim.. Bugün de test yaptım negatif çıktı çünkü.. yerlesme kanaması mi yaşadım hiç bilmiyorumGününüzde bayağı geçmiş bence kan verin ben olsam verirdim
Ümidinizi kırmak istemem ama covid geçirdikten sonra 8 ay duzensizlesti reglm sonra düzene girdi ama düzene girdiği ay adetimden 5 gün önce açık kahve lekelenmem oldu hamileyim sandim. Sonra tam günümde normal regl oldum. Sonuç olarak artık düzenli çok şükür. Ama inşallah sizinki bebistir
Ovulasyon testi yapiyor musunuz belki yumurtlama kanamasi diyeceğim ama o bir günlük leke oluyorKan testini pazartesi günü yaptıracağım, eğer geç çıkan bir şey varsa bu lekelenmenin uzerinden 28 gün geçmiş olsun diye düşündüm.. Sizce doğru bir yol mu izliyorum?
Aa ilaçların etkisinden miÜmidinizi kırmak istemem ama covid geçirdikten sonra 8 ay duzensizlesti reglm sonra düzene girdi ama düzene girdiği ay adetimden 5 gün önce açık kahve lekelenmem oldu hamileyim sandim. Sonra tam günümde normal regl oldum. Sonuç olarak artık düzenli çok şükür. Ama inşallah sizinki bebistir
Aslinda gebe olsaniz testte de cikardiŞu 6 sındaki lekelenmenin uzerinden 28 gün geçmiş oldun diye pazartesiyi beklemek istedim.. Bugün de test yaptım negatif çıktı çünkü.. yerlesme kanaması mi yaşadım hiç bilmiyorum
İlac kullanmadım ama covid olduğumda birçok bitkisel çay ve yiyecekler tuketmistim belki ondandır. Ama doktorum covidin böyle bir etki bırakmış olabileceğini söylemişti. Herkeste farklı etkileri kalabilir demişti.Aa ilaçların etkisinden mi
Bende şuan covid oldum sanirim umarım etkilemez yaİlac kullanmadım ama covid olduğumda birçok bitkisel çay ve yiyecekler tuketmistim belki ondandır. Ama doktorum covidin böyle bir etki bırakmış olabileceğini söylemişti. Herkeste farklı etkileri kalabilir demişti.
Ya ben hiç covid olmadım ki.. çok geçmiş olsun bu aradaAa ilaçların etkisinden mi
İnşallah etkilenmezsin canım. O kadar gecikiyordu ki reglm daha önce hiç yasamadigim için gecikmeleri hep gebelik sanıp umitleniyordumBende şuan covid oldum sanirim umarım etkilemez ya
Bu arada çok geçmiş olsunBende şuan covid oldum sanirim umarım etkilemez ya
Hayır hiç yapmadım.. yani bu kadar ilk defa bi gecikme oldu.. ve ilk defa oyle bi leke geldi ama.. test negatif. Yerlesme kanamasi olsayfi simdiye kadar cikar miydi diyorsunuz simdi?Ovulasyon testi yapiyor musunuz belki yumurtlama kanamasi diyeceğim ama o bir günlük leke oluyor
Bugun tam 26 gün oldu. acaba kist miyom tiroid falan mi yoksa gebelik mi ay hiç bilmiyorum ya... geç döllenme dedikleri falan olabilir mi acaba.. kafamda bir sürü soru var.. bu arada mide bulantisi, şişkinlik, kasıklarda ağrı, hafif baş dönmem de var. Iki gündür de biraz yemek yiyesim gelmiyor iştah kapanması yaşıyorum...
Bu arada en geç adet tarihim 56 gün sürerdi. Yani ben en son 1 aralıkta regl oldum uzerinden 63 gün geçti.. leke olayının uzerinden de 26 gün olduÜmidinizi kırmak istemem ama covid geçirdikten sonra 8 ay duzensizlesti reglm sonra düzene girdi ama düzene girdiği ay adetimden 5 gün önce açık kahve lekelenmem oldu hamileyim sandim. Sonra tam günümde normal regl oldum. Sonuç olarak artık düzenli çok şükür. Ama inşallah sizinki bebistir