yerlesme kanamasi ve hamilelik mi :) yok sa enfeksiyon mu :(/konu tekrarı

karagul00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
15
4
3
35
Merhaba arkadaşlar
Ben 1bucuk yillik evliyim ve 2 düşük yasadim
2 ay once rahimde perde amaliyati oldum ve doktorum hemen hamile kalmami soledi aksi taktirde perdenin tekrar cikacagini soledi.
Bu ay bende bazi belirtiler oldu ama enfeksiyon mu yoksa hamilelik mi anlayamadim o yuzden sizin tecrubelerinizden yararlanmam gerekiyo .:)
Biz esimle ocagin 1 nde iliskide bulunduk ve iliskinin 12 nci gununde yani ocagin 12 sinde bende akintim beraber pembe kan geldi az biseyde peceteye bulasti ve bidaha glmedi sonrasinda belimde ve kasiklarimda adet agrisi gibi agrilar yasadim fakat adetime 15 20 gun vardi daha sonra idrarimda yanma ve sk lavaboya cikma ihtiyaci duydum simdi ben hamilemiyim yoksa enfekdiyon mu var anlamadim sizdede bole seyler yasayip hamile kalan varmi lutfen yardim edin simdiden tesekkur ederim

Benim adet günüme 6 gün kala başladı bu belirtilerim. 1 gün sadece pembe akıntı oldu, sonra da sık sık idrara çıkma ve hafif yanma. 3 gün sonra test yaptığımda ikinci çizgiyi gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…