hamile oldugunu ne zaman ogrendin.ne zaman hangi testi uyguladin?Yerlesme kanaması bende oldu halada oluyor ama ılk olunca korktum dusuk dıe ve gec dollenme bnm son adet tarıhımden snra 8haftalık hamıle omam lazımken 7 haftalık bebegım ama saglıgı ıyı bnm de basıma ılk kez geldı
Anlamadim.Simdi sen hamileligini geciktikten 4 gun sonra mi ogrendin ?Adetımsadece 4 gun gecmıstı dr gttım erken ıs daha asnralar gtsem belkı bukadr morel bozuk bır ayım gecmezdi
canım benim ilk gebeliğimde 4 ay boyunca tam da adet tarihinde kanamam olmuştu doğum kontrol hapı kullandığım için de hiç şüphelenmemiştim fark ettiğimizde çok geçtiyani olabiliyor, çok dikkatli olmak gerekiyor
evet ya da şüphelenmediğim için bana öyle geldi, dikkatimi çekecek bir şey olmamıştı sadece son ay diğerlerine göre daha az olunca öylesine test yaptım sonrada doktor ultrason.. Ama adet dışında bazı belirtileri yaşamışım aslında sonradan öğrenince anlıyor insan
Peki eger agustos ayindaki iliskilerden dolayi bir gebelik olmussa bunun yerlesme kanamasi taa 7-8-9 ekimde olabilir mi?canım 7 8 9 ekimde kahverengi olduysa 8 ekimde yapılan testte çıkmamış olabilir yerleştikten sonra kanda belli oluyor diye biliyorumbiraz daha bekle sonra tekrar yaptır olmazsa
Öyle olsaydı testte çıkardı bence canım idrar testi yanıltabiliyor ama kan testi daha net. Herhangi bir belirti falan var mı başka?Peki eger agustos ayindaki iliskilerden dolayi bir gebelik olmussa bunun yerlesme kanamasi taa 7-8-9 ekimde olabilir mi?
belki başka bir sebeptendirkafam karıştı benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?