Yerleşme kanaması ve gebelik testi. Yanılıyor muyum yorumlarınıza ihtiyacım var .

easrgms7

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
89
19
İyi akşamlar siz tecrübeli hanımlara bir şey danışmak istiyorum adetimin dördüncü günü adet olmadım iki gün önce sabah ilk idrarla birer gün ara ile iki tane gebelik testi yaptım ikisi de pozitif ama kusura bakmayın peçeteyle silince kahverengi lekele geliyor acaba yerleşme kanaması mi araştırdım 6-12 gün arası sürebilir diyor ama yaşayan veya bilen varsa sizlerden duymak daha rahatlatacak teşekkür ederim 🙂

Eklentiler

• IMG_20211224_133437.jpg
    IMG_20211224_133437.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 452
Neden kan vermiyorsunuz? Biz doktor muyuz soylediklerimize sonsuz guveneceksiniz? Kanama varsa ilac baslanmali. Oturup beklemek yerine bir muayene olsaydiniz.

İyi akşamlar siz tecrübeli hanımlara bir şey danışmak istiyorum adetimin dördüncü günü adet olmadım iki gün önce sabah ilk idrarla birer gün ara ile iki tane gebelik testi yaptım ikisi de pozitif ama kusura bakmayın peçeteyle silince kahverengi lekele geliyor acaba yerleşme kanaması mi araştırdım 6-12 gün arası sürebilir diyor ama yaşayan veya bilen varsa sizlerden duymak daha rahatlatacak teşekkür ederim 🙂
bence sabah acile gidip durumunuzu ve endişelerinizi anlatın ve kan tahlili isteyin. her hamilelik farklı olabiliyor, birinin tecrübelerine güvenerek riske girilebilecek bir konu değil gibi.
umarım hiçbir sorun yoktur ve sadece yerleşme kanamasıdır, hayırlı olsun :)

Evet yerleşme kanamasi olabilir... benim gebeligimde kahverengi leke ilk 3 ay geldi... tabi uzun sürmesi tehlikeli düşük riski yani... 2 tane iğne verdi Dr... ondan sonra bitti gelmedi leke...doktora görünmeniz iyi olur

Neden kan vermiyorsunuz? Biz doktor muyuz soylediklerimize sonsuz guveneceksiniz? Kanama varsa ilac baslanmali. Oturup beklemek yerine bir muayene olsaydiniz.
Söylediklerinize tabiki sonsuz güvenmiyorum yaşadığım yer öyle hemen doktora ulaşabileceğim bir yer değil kış ayındayız ulaşım hayli zor yarın gideceğim zaten sadece fikir danıştım bende kan vermeyi akıl edebiliyorum sadece siz düşünmüyorsunuz .

Canım bende adetten bir gün önce yaşadım yerleşme kanamasını. Söylediğin gibi oldu kahverengi leke şeklinde ama sadece bir kere oldu o leke. Sonra devamı gelmedi.

X