• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi ve adet oncesi gebelik belirtileri

forelock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
58
29
38
selam arkadaslar,
benim cokca aradigim ama cok da cevap bulamadigim bir husus basima gelince paylasmak istedim.
uc gun once lavaboya girdigimde ic camasirimda avuc ici kadar koyu kahverengi kan gordum. normalde adet oncesinde agrim sizim olur sonrasinda kanamam gerceklesir ben de adet oldugumu anlardim. ama bunda ne agrim sizim oldu ne kanamami hissettim. oyle tevafuken gordum. adet oldugumu sanip ped taktim ama o kanamadan sonra ne o gun icinde ne de ondan sonraki gunlerde baska kanamam olmadi. kanamamdan sonraki 3. gunumde henuz adetime bir hafta varken test yaptim ve gebe oldugumu gordum. bu kanamadan oncesinde gebelik belirtisi olarak sadece sik idrara cikma ve feci bir usume vardi. kanamadan sonraki gunlerin akabinde karin agrisi ve kasikta karincalanma ve ince bir sizi hali oldu.
Allah isteyen herkese nasip etsin canlar, ins faydali olmustur.

sağol canım yazdığın için Qllah saglıkla doğurmanı nasıp etsın

Arkadaşım merhaba bende 2 gun onceden beri seninle ayni seyleri yasiyorum. Once hafiften bir kan hatta adet oluyorum sanip ped taktim ama 2 gundur tik yok. Cok usuyorum vs. Bende simdi benim gibi yasayan var mi acaba diye bakarken cok sasirdim ve hemen uye olup yazmak istedim. Benim tek eksigim henuz test yapmadim cunku 2bucuk yıldır rabbim nasip etmeyince bi zamandan sonra yapmiyor biraz daha bekliyim diyorsun. Simdi sadece arada cok hafif kasilmalarim var ve benim de bat 2gun sonra. Allah sana yavrunu bagislasin. Insallah bende ayni durumdayimdir. Hayirlisi.

Aynen bende de adete 2 gun kala koyu kahve akinti geldi ben de regl oldum sandim ve ped taktim gerisi gelmedi bu yasadiklarimdan bayagi once ogrenmistim testte hamileligimi adete 7 gun vardi testte ogrendigimde

Ne kadar şansliymissin cok cabuk öğrenmişsin. Simdi bende sicak basmalari var sende de var mi? Ay insallah bende hamileyimdir Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

sağol canım yazdığın için Qllah saglıkla doğurmanı nasıp etsın
amin canim cok saol dua et :)

Arkadaşım merhaba bende 2 gun onceden beri seninle ayni seyleri yasiyorum. Once hafiften bir kan hatta adet oluyorum sanip ped taktim ama 2 gundur tik yok. Cok usuyorum vs. Bende simdi benim gibi yasayan var mi acaba diye bakarken cok sasirdim ve hemen uye olup yazmak istedim. Benim tek eksigim henuz test yapmadim cunku 2bucuk yıldır rabbim nasip etmeyince bi zamandan sonra yapmiyor biraz daha bekliyim diyorsun. Simdi sadece arada cok hafif kasilmalarim var ve benim de bat 2gun sonra. Allah sana yavrunu bagislasin. Insallah bende ayni durumdayimdir. Hayirlisi.
amin ins, Allah razi olsun.ins seninde yuzunu guldyrsun rabbim. hassas idrar testlerinden yapmani tavsiye ederim. onlarla cikiyor. ben de hala usume hali devam ediyor bazen kalabalik ve kapali bi mekandaysam o zaman cok sicakliyorum. geri kalan vakitte tir tir

bakarmisiniz benm adetim 23 gun surdu snraki ay 27 gun surdu 27.gunde adetim acik renkte pembeli sulu akintim oldu aksama kadar ve gece gelmedi sabahta gelmedi snra koyu kahverengi iki uc kere leke geldi ertsi gun simsiyah leke geldi ben adetmi oldum ustunemi grdum cozemedim test yapiyorum negatif ama testte hep cizgi cikyor ama baska cnin yannda ckyor

Ya arkadaşlar bu yerleşme kanaması 10 gün sürebilir mi halâ cevap bulamıyorum. 10 gün içinde iki kere falanda çok az kırmızı geldi. Adetlerim düzensizdir ama 51 gün oldu gelen giden yok..

Canım ne oldu sonucu ogrenebildinmi merak ettim

Back