Yerleşme kanaması ve adet karmaşası

onbirmayis

Güzel günler çok yakın 🌤
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5.225
2.955
Merhaba herkese,
Son adet tarihim 2 Mart. Kullandığım uygulamaya göre 20 Mart yumurtlama günümdü ve 17 marttan 22 marta kadar olan günleri değerlendirdim. Takvime göre adetime 5 gün var. Döngüm 30 ya da 32 olur maksimum ama 28. Günümde kahverengi bir akıntı geldi ve adet olmuşum gibi azar azar gelmeye devam ediyor. Bazen de kırmızı. Erken gebelik testi aldım negatif çıktı. Beraberinde karın ve kasık ağrım da var. Aslında adet olmuşum gibi sıradan bir gün ama bu ay korunmayınca insan farklı anlamlar yüklüyor. Tecrübelerinizden ve fikirlerinizden faydalanmak isterim şimdiden teşekkürler...

Merhaba,

Şimdi şöyle normalde adet öncesi böyle lekenme olmuyorsa büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir.. Zira yerleşme kanaması genellikle adete yakın veya adet gününde ortaya çıkar bazı zamanlar adet geciktikten sonra da olur ve kahve rengi veya pembembisi kırmıziya yakın da olabilir, iki veya üç gün sürer.. Elbette istisnalar kaideyi bozmaz zaten ilk haftalarda lekelenme aşırı kanamaya dönmedikçe normal kabul ediliyor.. İnshaAllah bebişiniz sizinle dir ☺️

Merhaba,

Şimdi şöyle normalde adet öncesi böyle lekenme olmuyorsa büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir.. Zira yerleşme kanaması genellikle adete yakın veya adet gününde ortaya çıkar bazı zamanlar adet geciktikten sonra da olur ve kahve rengi veya pembembisi kırmıziya yakın da olabilir, iki veya üç gün sürer.. Elbette istisnalar kaideyi bozmaz zaten ilk haftalarda lekelenme aşırı kanamaya dönmedikçe normal kabul ediliyor.. İnshaAllah bebişiniz sizinle dir ☺️
Kırmızıya döndü sanırım adet oldum 😔

Kırmızıya döndü sanırım adet oldum 😔
Çok mu geliyor ? Yani olması gerektiği gibi yoğun mu ?
Daha yoğunlarını gördüm ve rengi kahveden siyaha döndü siyahtan da kırmızıya döndü. Siyahı görünce umutlarım gitti. Adet döngüm genelde 30 dan az olmaz ama bu ay 28 gün olmuş günümü kaçırdım o yüzden. İnşaAllah bu ay güzel geçer

Yumurtlama tarihinize göre erken adet için .. Daha önce hiç oldumu erken geldi mi böyle? Benim yine de hala şüphem var bir kaç gün sonra azalırsa ve sökülmez ise bir test yapın derim? Dediğim gibi tabi düzensiz adet görüyorsanız

Yumurtlama tarihinize göre erken adet için .. Daha önce hiç oldumu erken geldi mi böyle? Benim yine de hala şüphem var bir kaç gün sonra azalırsa ve sökülmez ise bir test yapın derim? Dediğim gibi tabi düzensiz adet görüyorsanız
Ben de aslında şüpheliyim karnım da ağrımadı bu ay... sadece kasık ağrısı çekiyorum ama 5 günden az sürerse test yapıcam tekrar 🥰 ama adet olduğum gün negatif çıktı. Silik çıksa umutlanırdım da.

Ben de aslında şüpheliyim karnım da ağrımadı bu ay... sadece kasık ağrısı çekiyorum ama 5 günden az sürerse test yapıcam tekrar 🥰 ama adet olduğum gün negatif çıktı. Silik çıksa umutlanırdım da.
Ama işte o adet mi değil mi belli değil ki.. Yerleşme ise 7 gün sonra anca çıkar testlerde.. İnshaAllah gönlünüzce olur herşey ☺️🤲🏻

İnşallah hamilesinizdir 😘 bende 8 inde adet olacaktım 6 sında açık pembe kahverengi lekelenme gördüm normalde çok aşırı ve ağrılı olurdu 4 gün sürdü haftasına kan testi yaptırdım negatif çıktı üstünden 23 gün geçti hala adet olmadım tekrar umutlanmak istemiyorum 4ünde adet olmam gerekiyor artık onu bekleyeceğim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. 🤲🏻

İnşallah hamilesinizdir 😘 bende 8 inde adet olacaktım 6 sında açık pembe kahverengi lekelenme gördüm normalde çok aşırı ve ağrılı olurdu 4 gün sürdü haftasına kan testi yaptırdım negatif çıktı üstünden 23 gün geçti hala adet olmadım tekrar umutlanmak istemiyorum 4ünde adet olmam gerekiyor artık onu bekleyeceğim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. 🤲🏻
Umarım siz de hamilesiniz dir 🥰🤲🏻

yaaaa bakın şimdi kafam karıştı 😢

X